Sport

Marius Copil: „Sper să promovăm”

Echipa de Cupa Davis a României încearcă să revină în elita tenisului şi întâlneşte Polonia în acest weekend, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Cea mai grea misiune în confruntarea cu Polonia o va avea perechea de dublu a României, formată din Horia Tecău şi Florin Mergea. Aceştia vor întâlni cuplul Kubot - Matkowski. Alături de Melo, Kubot a jucat finala la US Open săptămâna trecută.

Marius Copil a declarat că se simte în formă și echipa României are prima șansă la victorie.
„Cred că noi avem prima şansă. Eu mă simt în formă, joc bine în ultima perioadă şi Horia şi-a revenit foarte bine şi foarte repede pot să zic pentru că a avut nişte rezultate extrem de bune. Am câştigat două meciuri să ajungem până aici, sper să îl câştigăm şi pe ăsta şi să promovăm. Cea mai grea misiune în confruntarea cu Polonia o va avea perechea de dublu a României, formată din Horia Tecău şi Florin Mergea. Aceştia vor întâlni cuplul Kubot - Matkowski. Alături de Melo, Kubot a jucat finala la US Open săptămâna trecută. Cred că (n.r. meciul de dublu) este şi un meci mai echilibrat şi o să fie mult mai interesant. Mai ales meciul de dublu cred că este o partidă foarte interesantă. Florin, chiar dacă nu a jucat, ştiu că tot timpul la Cupa Davis are o performanţă incredibilă”, a declarat Copil.


În ultima competiție la care a participat, la US Open, Marius Copil a abandonat în primul tur la scorul de 7-5, 6-1, 1-1 în favoarea adversarului său, croatul Marin Cilic, reprezentantul nostru primind pe parcursul jocului de două ori îngrijiri medicale pentru o problemă apărută la coapsa stângă. Marius Copil a încheiat prematur parcursul pe tabloul de simplu a turneului de Mare Şlem - US Open, românul retrăgându-se în setul al treilea al meciului cu croatul Marin Cilic, acesta acuzând dureri la coapsa stângă - scor final 7-5, 6-1, 1-1. Acesta a postat atunci pe o rețea de socializare că preferă să renunțe la US Open pentru meciurile de Cupa Davis care vor avea loc in acest weekend.

Ultimele Stiri
abonare newsletter