Sport

Va ajunge Moruțan la FCSB? ”Până joi iau o decizie”

La doar 18 ani, clujeanul Olimpiu Moruțan se pregătește să își aleagă viitoarea echipă.

sursă foto: gsp.ro sursă foto: gsp.ro

Tânărul și-a început cariera la Universitatea Cluj și joacă la FC Botoșani din 2016, unde a reușit evolueze în 21 de meciuri și să își treacă în cont 2 goluri.

”Sunt în vacanță și sunt foarte fericit. Până joi voi lua o decizie, însă balanța se înclină spre FCSB, 90%. Am vorbit și cu părinții mei, dar nu o să merg cu ei la București, ci cu impresarul meu. Și familia mea a avut un cuvânt de spus în alegerea asta. Nu m-am gândit eu la început de sezon că voi fi curtat de Steaua, dar cu multă muncă orice vis se îndeplinește. Sunt foarte fericit că la 18 ani mă vrea FCSB, o echipă foarte mare. Țin să precizez că doar din vară voi merge acolo. Îmi doresc să joc în Champions League, Europe League, dar pentru asta mai e mult de muncit în fiecare zi.” a declarat pentru Sport.ro, Moruțan.


Întrebat dacă la 18 ani ar putea face fața unei echipe precum Steaua, Moruțan a mărturisit: ”Da, o să fie puțin greu. Dar e bine că rămân până în vara la FC Botoșani că mai prind experiență și o să merg mai bine pregătit. Să joci în Liga I nu e ușor, dar eu zic că am făcut față anul acesta.”

Moruțan a fost dorit de mai multe echipe din străinătate, printre care Atalanta, PSV Eindhoven, Șahtior Donețk sau Dinamo Kiev. Este cotat la 600.000 de euro pe portalul transfermarkt.com.


 

abonare newsletter