Sport

Miriuţă și-a trimis deja jucătorii în vacanță?

Cu o etapă înainte de final, CFR Cluj a adunat la antrenament doar 14 jucătorii, iar zvonurile că Miriuță a dat liber jucătorilor portughezi a început să circule.

Principalul motiv pentru care Miriuță și-ar fi ”slăbit” echipa ar fi faptul că CFR-ul joacă acest meci contra lui Viitorul fără nici o miză, ei ne mai având nici o șansă nici la titlul în sezonul acesta.

Gigi Becali, când a auzit de decizia lui Miriuță, nu i-a convenit deoarece această decizie influențează pozitiv echipa lui Hagi și o duce tot mai aproape în lupta pentru titlu. Becali a considerat recent că în meciul dintre Craiova și Viitorul, echipa constănțeană nu ar fi câștigat așa ușor dacă Mulțescu nu ar fi introdus pe teren aproape doar junorii. Omul de afaceri deranjat de acest lucru după meci a depus urgent plângere la FRF.


”Dacă se joacă pe bune, luăm campionatul 100%. Nu minimalizăm pe Viitorul. Nu are nicio vină Hagi sau Viitorul. Tot așa, doar să nu fie Marc în poartă. Trebuie să joace Deac și Ormani și atunci CFR-ul nu pierde. Le-au dat liber portughezilor de la CFR, așa am înțeles. Dar să joace cu ăia pe care îi au. Nu cred că cineva de acolo face așa ceva. Eu nu spun de corupție, de altceva. Pe vremuri la ora asta spuneai pe față: aveți o primă de 200.000 de euro sau de 15.000 de euro de jucător. Pentru locul 4 mai sunt 400.000 de euro.” a declarat Becali pentru DigiSport.

Miriuță, deranjat de declarațiile făcute de Gigi Becali, a replicat ”Nu trebuie să îmi spună mie dânsul cu cine să joc.”


CFR Cluj vine după două rezultate dezastruoase contra lui Dinamo și Viitorul (0-3), lipsa de motivație este evidentă poate și datorită faptului că echipa nu a ieșit încă din insolvență să și cel mai probabil nici anul acesta nu va juca în Europa League. O altă problemă mare cu care se bate echipa din Gruia sunt proprii jucători, jumătate de lot devin liberi de contract, pe listă se enumeră nume importante precum: Bud, Larie, Gomelt, Antal, Peteleu, Tiago Lopes, Juan Ruiz.

La momentul actual echipa CFR Cluj se află pe locul 4 în clasament cu 33 de puncte. 


Raluca Sas

Ultimele Stiri
abonare newsletter