Sport

U-BT merge mai departe în Basketball Champions League! A învins acasă Petrolina AEK Larnaca

Joi seara, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, U-BT a învins Petrolina AEK Larnaca cu 67-56. “Studenții” au fost susținuți de aproximativ 3.000 de spectatori.

sursa foto: facebook.com sursa foto: facebook.com

După ce i-a învins pe ciprioții de la Petrolina AEK Larnaca în deplasare, U-BT Cluj a ieșit învingătoare și în meciul disputat joi seara în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Astfel, “studenții” s-au calificat în turul al doilea preliminar al Basketball Champions League.

Scorul final al meciului a fost 67-56 pentru băieții noștri (10-10, 17-7, 15-20, 25-19).


Mihai Silvășan, antrenorul principal U-BT Cluj a declarat după meci că ciprioții au fost un adversar puternic: ”Un meci foarte dificil, pe care din fericire l-am câștigat. Asta le-am spus și băieților, și când avem zile proaste, ca asta, cu 24 de mingi pierdute, trebuie să găsim soluții de a ne lupta și a câștiga meciul. Asta am făcut în această seara, faptul că am reușit 45 de recuperări spune multe, mai ales în fața unor pivoți mari, cum sunt cei ai ciprioților. Mâine vom analiza meciul, să vedem ce am greșit și ce este de îmbunătățit ca să nu mai facem greșelile pe care le-am făcut în această seară. Îi felicit pe băieți că au reușit să ne califice mai departe, suntem un pas mai aproape de grupele Basketball Champions League, care este un obiectiv pentru noi".

Ultimele Stiri
abonare newsletter