Sport

Halep și colegele din naționala de tenis a României au efectuat primul antrenament la Cluj

Simona Halep, Monica Niculescu, Raluca Olaru și Andreea Mitu au efectuat primul antrenament la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Alături de cele patru jucătoare care alcătuiesc echipa națională a României în turneul de Fed Cup care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni împotriva naționalei Cehiei, a mai fost căpitanul nejucător al României, Alina Tecșor.

Simona Halep a efectuat antrenamentele în compania a doi tenismeni, iar printre reprize a avut timp să posteze și pe Facebook un mesaj pentru suporterii care vor veni sâmbătă și duminică la Sala Polivalentă din Cluj.


După antrenamentele efectuate de Halep au intrat pe teren Monica Niculescu și Andreea Mitu.

Echipa României a ajuns duminică seara la Cluj, fără Simona Halep care a decis să vină doar cu echipa ei personală.


Monica Niculescu a declarat la sosirea la Cluj că este un marre avantaj că joacă acasă și speră să se simtă bine în ea. „E un avantaj că jucăm acasă. Nu am picat foarte bine, pentru că vom întâlni Cehia, dar mă bucur că s-au vândut toate biletele şi vom avea un public numeros. Noi ce putem promite e că vom lupta până la ultimul punct, ne dorim foarte mult să câştigăm şi ne bucurăm că suntem la Cluj. Am văzut sala doar în poze până acum, ne-a trimis Simona, care e deja la hotel, arată foarte frumos şi aşteptăm să vedem cum ne vom simţi în ea”, a declarat Monica Niculescu.

Căpitanul nejucător al României, Alina Tecșor, a afirmat, la sosirea în Cluj, că are emoții în ceea ce privește meciul deși o are pe Halep în echipă. „Suntem pregătite să arătăm un tenis de calitate şi să aducem o bucurie în suflet românilor. E un mare avantaj că o avem pe Simona în echipa noastră, dar să nu uităm că Cehia are o echipă puternică, iar şansele sunt cumva egale. Noi suntem mândri că suntem români, asta în primul rând, şi este un atu pentru noi că vom juca acasă, mai ales aici la Cluj, în faţa unui public numeros”, a spus şi căpitanul nejucător al României, Alina Tecşor.


Echipa României de tenis este formată din Simona Halep (3 WTA), Monica Niculescu (40 WTA), Andreea Mitu (96 WTA) şi Raluca Olaru (49 WTA la dublu) alături de Alina Tecşor, căpitanul nejucător al echipei, echipă care se va duela cu naționala Cehiei, campioana ediţiei 2015 a Fed Cup.

De partea cealaltă, echipa naționalei Cehiei le va avea în comonență pe jucătoarele Petra Kvitova (9 WTA), Karolina Pliskova (13 WTA), Barbora Strycova (41 WTA) şi Denisa Allertova (59 WTA). Din echipa adversarelor lipseşte Lucie Safarova (10 WTA).


Peste 7.200 de spectatori vor fi prezenți la turneul de Feed Cup care va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Toate biletele au fost deja vândute cu mai multe de o lună înaintea competiției.

Ultimele Stiri
abonare newsletter