Sport

Încep partidele din Liga 1 la fotbal feminin. Olimpic Star întâlnește formația CFR Timișoara în primul meci

După o pauză de trei săptămâni în care fotbalistele a jucat meciuri oficiale cu Naționala WU19 și Naționala de senioare, Superliga de fotbal feminin a programat, duminică, 27 septembrie, etapa a II-a.

Heniu Prundu Bârgăului, revelația de anul trecut a Superligii, va primi vizita campioanei României, Olimpia Cluj-Napoca, încercând la acest joc doar să limiteze proporțiile scorului, ținând cont de faptul că echipa bistrițeană a întinerit echipa față de sezonul trecut și în etapa trecuta a pierdut categoric, pe teren propriu, 0-5 cu Real Craiova.

Liderul etapei I, Real Craiova, va da piept în Bănie cu nou promovata Vasas Femina Odorheiul Secuiesc, care s-a impus în etapa precedentă, în deplasare, cu scorul de 1-0 pe terenul echipei din Baia Mare. Un meci echilibrat, deschis oricărui rezultat.


La fel de echilibrat se anunță și duelul dintre Fair Play București și nou promovata Independența Baia Mare, echipa din capitală având avantajul terenului propriu, experienței în Superliga și a maturității jucătoarelor.

Navobi Iași se va deplasa la vicecampioana României, ASA Tg Mureș unde va încerca să obțină un rezultat bun, în ciuda problemelor de sănătate apărute în lotul ieșencelor. În etapa trecută Navobi s-a impus pe teren propriu cu 4-1 în fața echipei din București, iar mureșencele au pierdut la Cluj cu 3-0. Un meci interesant, deschis oricărui rezultat.


Tot în acest weekend va începe și Liga I la fotbal feminin. În acest sezon s-au înscris 21 de echipe, repartizate astfel: 10 în seria de Est și 11 în seria de vest.

Nou înființata echipă al cărui antrenor este Călin Barbu, A.S. Olimpic Star Cluj-Napoca, va încerca un început cu dreptul în acest sezon al Ligii 1, în fața echipei CFR Timișoara care a revenit în competiție după ce în sezonul precedent a fost exclusă din Superligă din cauza problemelor financiare.


Meciul dintre cele două echipe din Liga 1 va avea loc duminică, de la ora 11:00, pe stadionul „Someșul” din comuna Apahida.

Programul meciurilor:
Superliga, etapa a II-a:
ACS „Heniu” Prundu Bârgăului - Olimpia Cluj-Napoca
ASA 2013 Târgu Mureș - CS Navobi Iași
AFC Fair-Play București - CS Independența Baia Mare
CS Real Craiova - Vasas Femina Odorheiul Secuiesc


Liga 1, etapa I, seria de Est:
Măgura 2012 Bacău - CSM Pașcani
Universitatea Galați - FCM Viitorul Reghin
Transilvania Brașov - Armonia Fălticeni
Viitorul Buzău - Universitatea Alexandria
CSS Târgoviște - Selena Constanța

Liga 1, etapa I, seria Vest:
Juniorul Satu Mare - Olimpia 2 Cluj-Napoca
Olimpic Star Cluj - CFR 1933 Timișoara
Nuova Mama Mia Becicherecu Mic - Victoria Craiova
CS Ineu - Sporting Lugas
FC Hunedoara - Ladies Târgu Mureș
Real 2 Craiova - STA


Mai citiți: O nouă echipă de fotbal din Cluj-Napoca va încerca să cucerească Cupa României

Ultimele Stiri
abonare newsletter