Sport

U-BT țintește prima victorie într-un meci oficial pe teren propriu din acest sezon

După un meci câștigat la o diferență de 15 puncte în partida disputată marți pe terenul echipei Phoenix Galați, elevii lui Marcel Țenter își doresc să marcheze și prima victorie pe teren propriu din acest sezon în Cupa României.

Echipa de baschet U-Banca Transilvania va disputa la finalul acestei săptămâni prima partidă oficială din acest sezon pe teren propriu.

Dacă în meciul de marți au lipsit mai mulți jucători valoroși, la acest meci tehnicianul baschetbaliștilor clujeni promite că va folosi o mare parte din lotul întreg al echipei.


Antrenorul principal al echipei U-Banca Transilvania, Marcel Țenter, a afirmat că așteptă să facă o figură frumoasă elevii săi mai ales pentru că este primul meci oficial disputat, în acest sezon, pe teren propriu. „Returul cu Phoenix Galați este un prilej bun de a prezenta echipa într-un cadru oficial. Este un meci pe care îl tratăm serios și ne bucurăm că o echipă ambițioasă, proaspăt promovată, vine la Cluj, îi respectăm și sperăm să etalăm cel mai bun baschet pe care îl putem juca. Aștept din partea băieților mei, mai ales că este primul meci oficial acasă, o motivație foarte mare pentru a arăta publicului nostru un baschet cât mai bun”, a spus Marcel Țenter.

Marcel Țenter se gândește să naturalizeze cel puțin unul dintre jucătorii de la club, asta deoarece se confruntă cu o situație în care există prea mulți jucători străini. „Probabil că Dykes va juca, însă avem situația aceasta cu șapte străini și unul va trebui să stea, cel puțin până când vom reuși să naturalizăm unul dintre cei doi jucători care au această posibilitate. Ne-a lipsit Kyndall, ne-a lipsit Nandor, am avut doi jucători preluați de la juniori, însă este același proiect din cadrul clubului nostru, ei au fost familiarizați cu principiile noastre de joc și mă bucur și din acest punct de vedere că acest proiect este unul de succes, ne este de mare ajutor. Vom alinia cea mai bună echipă care, credem noi, va fi potrivită pentru această fază”, a mai spus tehnicianul echipei clujene.


Partida retur din cadrul Cupei României în care se vor întâlni echipele U-BT și Phoenix Galați va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Biletele se pot cumpăra vineri și sâmbătă, între orele 10:00 și 20:00, la casieria Sălii Polivalente. Prețul biletelor este unul unic, de 10 lei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter