Sport

Baschetbalistele clujene au pierdut ambele meciuri în confruntarea cu PEAC Pécs

Echipa de baschet feminin din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj a susţinut, la finalul săptămânii trecute, două meciuri amicale în compania formaţiei maghiare PEAC Pécs.

Cele două jocuri de verificare au avut loc în Sala Sporturilor „Lauber Dezső”, din Pécs, şi au fost un bun prilej pentru ca antrenorul Mihai Coldea să pregătească echipa pentru confruntările din noul sezon.
„Am susținut două meciuri foarte bune pentru noi împotriva unui adversar foarte puternic. Fetele au jucat cu multă dăruire şi în al doilea meci putem spune că am jucat de la egal la egal cu echipa din Pecs, în ciuda lipsei lui Flavia Ferenczi. Suntem multumiţi de randamentul celor mai multe jucătoare, am practicat o apărare solidă, mai ales în meciul doi, dar lipsa de omogenitate şi anumite greşeli în momente cheie, ne-au făcut să pierdem acest meci pe final, chiar dacă am câştigat sferturile 3 şi 4”, a declarat antrenorul echipei de baschet feminin, Mihai Coldea.

La Universitatea Cluj nu a evoluat, la cele două meciuri de pregătire, Ferenczi Flavia, care a absentat din cauza unor probleme mediacale. Fără această jucătoare primul cinci al lui Mihai Coldea a fost format din Marija Prlja, Szocs Emoke, Clark Shanara, Grimes Ashley și Ajanovic Ines.


Clujencele continuă pregatirea cu meciuri pe plan local. Baschetbalistele noastre vor găzdui, în perioada 13-15 septembrie, cea de-a patra ediţie a Turneului Memorial „Nicolae Martin”. Meciurile memorialului vor avea loc în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter