Sport

Universitatea Cluj a transferat un nou ridicător la echipă

Ridicătorul maghiar Peter Kecskemeti este începând de luni noul jucător al echipei de volei masculin din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj, potrivit site-ului oficial al clubului.

Peter Kecskemeti a evoluat în trecut la Știința Explorări Baia Mare (trei sezoane) și la VCM LPS Piatra Neamț (sezonul trecut), echipe cu care a participat și în cupele europene.

Jucătorul maghiar este foarte încântat de faptul că a semnat cu Universitatea Cluj și a declarat că va da tot ce are mai bun pentru realizarea obiectivului fixat de conducerea echipei. „Pentru mine e foarte important că am reușit să îi ținem pe toți jucătorii de anul trecut, ba mai mult, am realizat și patru transferuri. Putem spune că suntem acoperiți pe aproape toate posturile. Pentru sezonul viitor obiectivul nostru rămâne menținerea în Divizia A1”, a declarat antrenorul Romeo Lotei.


Pe lângă Peter Kecskemeti, Universitatea Cluj i-a mai transferat în această vară pe voleibaliștii Patriciu Păștean, Vlad Negrean și Florin Filip.

Echipa de volei masculin Universitatea Cluj a revenit în Divizia A1 după ce sezonul trecut au reușit să câștige fără probleme majoritatea meciurilor.


Potrivit tragerii la sorți care a avut loc zilele acestea, CS Universitatea Cluj va debuta pe teren propriu în noul sezon în compania celor de la Banatul Caransebeş. Meciurile primei etape sunt programate pe 28 octombrie, sezonul regulat urmând să se încheie pe 27 aprilie 2016.

Mai jos, vă prezentăm programul primei etape în campionatul masculin, precum şi ţintarul turului pentru CS Universitatea Cluj.
Divizia A1, masculin, sezonul 2015-2016


Etapa I (28 octombrie):
CS Universitatea Cluj – Banatul Caransebeş
Unirea Dej – Tomis Constanţa
ACS Zalău – Arcada Galaţi
Tricolorul LMV Ploieşti – VCM Piatra Neamţ
SCM U Craiova – Dinamo Bucureşti
Ştiinţa Baia Mare – CSM Bucureşti

Programul meciurilor tur - CS Universitatea Cluj
Etapa I: CS Universitatea Cluj – Banatul Caransebeş
Etapa II: CS Universitatea Cluj – Unirea Dej
Etapa III: ACS Zalău - CS Universitatea Cluj
Etapa IV: CS Universitatea Cluj – Tricolorul LMV Ploieşti
Etapa V: SCM U Craiova - CS Universitatea Cluj
Etapa VI: CS Universitatea Cluj – Ştiinţa Baia Mare
Etapa VII: CSM Bucureşti - CS Universitatea Cluj
Etapa VIII: CS Universitatea Cluj – Dinamo Bucureşti
Etapa IX: VCM Piatra Neamţ - CS Universitatea Cluj
Etapa X: CS Universitatea Cluj – Arcada Galaţi
Etapa XI: Tomis Constanţa - CS Universitatea Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter