Sport

UPDATE - Problemele persistă la Sala Polivalentă din cauza evenimentelor non-sportive. Ce spune conducerea U Mobitelco

Play-Off-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin s-ar putea desfășura exclusiv în Sala Sporturilor „Horia Demian” din cauza că în Sala Polivalentă vor avea loc mai multe evenimente care nu au legătură cu terenul de sport.

UPDATE

Președinte executiv CS „U” Mobitelco BT, Mircea Cristescu, lămurește situația în care se află echipa U-Banca Transilvania, și spune că Play-Off-ul LNBM pe care îl va disputa la Cluj va avea loc în Sala Sporturilor pentru că Sala Polivalentă va fi ocupată mai mult timp de o filmare.
„Am fost înștiințați mai demult, de către conducerea Sălii Polivalente, cu care noi de altfel avem o foarte bună colaborare, că în perioada 5-7 aprilie trebuie scoasă suprafața de joc pentru filmarea promo-ului Campionatului European de Gimnastică. Montarea și demontarea podelei durează între 3 și 4 zile, ceea ce ar fi fost pentru noi o perioadă mult prea mare în care nu ne-am putea antrena la Polivalentă și în plus ar fi mult prea aproape de primele meciuri din play-off, respectiv 10 - 11 aprilie. Este foarte greu să te antrenezi 3, 4 zile în „Horia Demian”, 2, 3 zile în Sala Polivalentă, apoi iar în „Horia Demian” și din nou câteva zile în sala nouă. A mai fost apoi o discuție pentru un eveniment în 2 aprile, eveniment care se poate organiza și în holul Sălii Polivalente. Am considerat că este mai bine pentru toată lumea și pentru Sala Polivalentă, care este o sală multifuncțională, să ne mutăm pentru o perioadă la „Horia Demian” unde sperăm să obținem o calificare în faza superioară, în semifinale. Suporterii noștri vor fi anunțați din timp despre locul de disputare ale partidelor, atunci când vom ști pe ce poziție terminăm sezonul regulat”, a declarat, pentru Monitorul de Cluj, Mircea Cristescu.

__________________________________________________________________________________


Antrenorul echipei U-BT a criticat dur conducerea Salii Polivalente, dupa meciul de duminică dintre U-Banca Transilvania și CS Universitatea Cluj, pentru modul în care organizează activitatea în această sală sportivă, și spune că din cauza evenimentelor care nu au legatură cu sportul de performanță sunt nevoiți să facă antrenamente și în Târgu Mureș.
„Problema cu sala nu este una cauzată de dorința noastră de a juca în altă sală, ne place să jucăm aici, ne simțim foarte bine și avem toate condițiile aici. Din fericire pentru Cluj, din nefericire pentru noi, fiind anul 2015 - Cluj, Capitală Europeană a Tineretului - sunt foarte multe evenimente care trebuiesc planificate într-o sală de genul acesta. Înțelegem normalitatea lucrurilor, însă noi trebuie să avem un program de antrenament și de jocuri diferit de ceea ce se întâmplă în acest moment. Pentru că acum o dată la trei zile ne mutăm în altă sală, am avut și momente în care ne-am antrenat la Târgu Mureș. Nu este bine pentru nimeni, așa că am decis până la urmă să jucăm o mare parte din play-off în cealaltă sală, însă aceste informații le veți primi pe cale oficială din partea cubului”, a declarat Marcel Țenter, antrenorul echipei U-BT.

Despre problema cluburilor sportive care nu își pot desfășura activitatea în Sala Polivalentă din cauza evenimentelor care nu au legătură cu sportul de performanță, Monitorul de Cluj a mai scris în luna decembrie când Clubul Sportiv Universitatea Cluj se plângea de această problemă.


Mai multe puteți citi aici: Cluburile sportive renunță la Sala Polivalentă: „Nu ne putem antrena din cauza evenimentelor”

Ultimele Stiri
abonare newsletter