Sport

Munteanu: „Aducem un staff care este căutat pentru rezultate”

Adrian Falub este soluția pentru revenirea echipei la victorii și revenirea suporterilor pe stadion, spune Vlad Munteanu.

Administratorul special al echipei Universitatea Cluj, Vlad Munteanu, spune despre noul antrenor al „șepcilor roșii” că are profilul ideal pentru a scoate echipa din situația creată și așteaptă un răspuns din partea jucătorilor la această schimbare de pe banca tehnică a echipei. „Am ajuns astăzi la un acord de reziliere cu George Ogăraru și cu directorul tehnic. Aducem un staff care sunt pe profilul antrenorilor care sunt cautați pentru a aduce rezultate. Așteptăm să vedem o reacție din partea vestiarului în primul meci. Vom avea o partidă foarte grea având în vedere rezultatele din ultima perioadă și timpul scurt pentru noul staff să se acomodeze cu lotul. Cred că în primul rând se va lucra la profilul psihologic. Adrian Falub este profilul antrenorului pe care l-am căutat, îndeplinește toate condițiile necesare să scoată echipa din această situație și beneficiază de încredere tuturor pentru a da rezultatele dorite de toată lumea”, a declarat Vlad Munteanu.

În ceea ce privește meciul de miercuri din Cupa României, disputat pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, din Gruia, acesta spune că și-ar dori ca suporterii să umple peluza cu peste 3.000 de clujeni. „Ne-am interesat astăzi și acea peluză are 3.000 de locuri. Dacă putem să o umplem am fi fericiți. Am înțeles că vânzarea a început cu un anumit sector, dar și jandarmeria a cerut, astăzi, ca să fie deschise toate sectoarele și să reușim să populăm acea peluză așa cum ne dorim”, a precizat administratorul echipei.


În urma rezultatelor slabe din ultima perioadă a echipei Universitatea Cluj antrenată de George Ogăraru, finanțatorul clubului, Florian Walter, a luat decizia de a rezilia de comun acord contractul cu acesta. În locul antrenorului venit de la Ajax a fost adus un fost jucător al Universității Cluj, care a și antrenat această echipă în perioada 2006 - 2007, Walter luând această decizie și la presiunea suporterilor.

Potrivit unui comunicat postat pe site-ul clubului, patru foști jucători a Universității fac parte din staff-ul grupării. Aceștia sunt: Adrian Falub, Cristi Pojar, Marius Suller şi Marius Popescu, ultimul rămânând în continuare manager la Centrului de Copii şi Juniori. Alin Dincă va ocupa funcţia de antrenor cu portarii, în timp ce Cristian Freghieri se va ocupa de pregătirea fizică a „studenţilor”.


Ultimele Stiri
abonare newsletter