Sport

Simona Halep îl va avea consultant pe fostul antrenor al Mariei Sharapova, Carolinei Wozniacki și Li Na

Victor Ioniţă este noul antrenor al jucătoarei de tenis Simona Halep, în sezonul 2015, din echipa sportivei de pe locul 3 WTA mai făcând parte şi preparatorul fizic Theodor Cercel şi consultantul Thomas Högstedt, a anunțat managerul sportivei, Virginia Ruzici.

Potrivit unui comunicat remis de Mediafax, fostul antrenor al sportivei Sorana Cîrstea va fi în sezonul următor antrenorul celei mai iubite tenismene.
„Vă aduc la cunoştinţă că, începând de astăzi, echipa Simonei Halep pentru anul competiţional 2015 a fost stabilită. Aceasta este formată din: Virginia Ruzici - Manager; Victor Ioniţă - Antrenor; Theodor Cercel - Preparator fizic. Începând cu luna ianuarie 2015, pentru turneele de la Shenzhen, Sydney şi Australian Open de la Melbourne, echipei i se va alătura, ca antrenor consultant, suedezul Thomas Högstedt”, se arată în comunicat.

În vârstă de 31 de ani, Victor Ioniță şi-a încheiat după doi ani contractul cu Sorana Cîrstea, care, în acest timp, a ajuns în finala de la Toronto (2013) şi în ultimul act al întrecerii de dublu de la Tianjin.


Thomas Högstedt, născut la Mariestad - Suedia, este un cunoscut antrenor de tenis, acesta lucrând de-a lungul timpului cu nume importante precum Caroline Wozniacki, Maria Sharapova și Na Li.

Simona Halep, locul 3 WTA, a anunțat pe data de 6 noiembrie că a încheiat colaborarea cu antrenorul belgian Wim Fissette, cu care a lucrat de la începutul acestui an. „Colaborarea mea cu antrenorul Wim Fissette se încheie la finalul acestui an, în urma unei decizii luate de comun acord. A fost un an bun și frumos. Îi mulțumesc și îi doresc succes în continuare, anunța Simona Halep.

Ultimele Stiri
abonare newsletter