Sport

Clujenii au suferit prima înfrângere cu noul antrenor, scor final U-BT - Steaua 57-64

U-BT nu a reușit încă să se acomodeze cu noul antrenor și a pierdut meciul în fața echipei de pe locul 3, Steaua București.

Meciul disputat ieri între echipele „U” Mobitelco Banca Transilvania și Steaua CSM Eximbank București, din runda a 7-a a Diviziei A LNBM, a fost câștigat de echipa oaspete, cu scorul de 57-64 (14-15, 13-12, 17-18, 13-19).

După meciul pierdut în fața Stelei, noul antrenor, Marcel Țenter a declarat că a fost un meci bun al baschetbaliștilor clujeni dar că lipsa de încredere a făcut ca echipa să fie înfrântă. În același timp el mai spune că vede ca un lucru bun faptul că urmează câteva meciuri cu timp scurt de pauză. „Un meci foarte dificil. Am jucat împotriva unei echipe care a venit cu foarte multă încredere în urma rezultatelor pe care le-au înregistrat în ultimele etape. La noi se vede clar o lipsă de încredere, se vede în procentajele noastre, practic este singurul lucru în care au fost mai buni decât noi. Am ratat 14 libere, într-un meci ca acesta sunt critice și denotă starea noastră de spirit în acest moment. Găsesc pozitiv faptul că am reușit foarte multă vreme să ne apărăm foarte bine și am reușit să oprim foarte multe lucruri ale Stelei. Este o echipă extraordinar de bună la capitolul recuperări, iar noi am avut mai multe recuperări ofensive decât ei. La capitolul dorință am stat mai bine decât ei, dar nu și la capitolele eficiență și încredere. Este bine că urmează imediat un alt meci, o nouă ocazie și trebuie să câștigăm, este obligatoriu. Mai avem câteva antrenamente să ne punem la punct lucrurile. Sunt foarte multe pe care le-am luat din mers și este destul de dificil. Sala este senzațională, publicul incredibil, dar toate acestea au nevoie de victorii și în cel mai scurt timp, indiferent de situația în care suntem, trebuie să le reușim”, a declarat Marcel Țenter.


Marcatori:
U-Banca Transilvania: Lalovic 14 (4 rec., 1 p.d.), Hargrove 9 (3 rec., 1 p.d.), Mandache 9 (1 rec., 1 p.d.), Cuic 7 (7 rec.), Barnette 4 (6 rec., 1 p.d.), Jucan 3 (6 rec., 1 p.d.), Silvășan 3 (3 rec., 2 p.d.), Medvedj 3 (1 rec., 3 p.d.), Millage 3 (1 p.d.), Baciu 2 (3 rec.).
Steaua: Barac 17, Ikonic 16 (7 rec.), Amis 11 (6 rec.), Nicoară 10 (8 rec.), Everrett 6 (4 rec., 4 p.d.), Watson 3 (12 rec.), Drăgușin 1.

abonare newsletter