Sport

Simona Halep a câştigat Grupa Roşie

Simona Halep, locul 4 WTA, a câştigat Grupa Roşie după ce obţinut opt ghemuri în meciul cu Ana Ivanovici, locul 7 WTA, şi o va întâlni pe Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, în semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore.

Deși Ana Ivanovici o învinge pe Simona Halep în trei seturi, scor 7-6 (9-7), 3-6, 6-3 ea este eliminată  din turneu. Jucătoarea din Serbia avea nevoie de o victorie în două seturi pentru a se califica în semifinale. Astfel, la acest scor, pe locul doi în Grupa Roșie rămâne Serena Williams, care merge mai departe. 

În semifinale se califică ocupantele primelor două locuri din fiecare grupă de patru jucătoare. Dacă va termina prima, atunci Halep va evolua împotriva ocupantei poziţiei secunde din Grupa Albă, în caz contrar va juca în faţa câştigătoarei.


Halep şi Ivanovici s-au întâlnit de trei ori până în prezent, în circuitul WTA. În semifinalele turneului "mic" al campioanelor, de la Sofia, din 2013, Halep s-a impus cu 2-6, 6-1, 6-3, apoi românca a câştigat şi meciul din sferturile de finală ale turneului de la Madrid, scor 6-2, 6-2, desfăşurat în acest an.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter