Sport

„Cine e patronul clubului CFR? Bună întrebare!”

Problemele echipei din Gruia apar să nu se mai rezolve, deși de fiecare dată atât jucătorii cât și antrenorul echipei au același răspuns la întrebările jurnaliștilor privind datoriile clubului: „Mai avem răbdare. Avem încredere în conducerea clubului”

Căpitanul lui CFR Cluj, Mario Felgueiras nu ştie dacă Arpad Paszkany mai are vreo legătură cu clubul din Gruia. „Cine e patronul clubului CFR? Bună întrebare! Acum, nu ştiu dacă domnul Paszkany mai este sau nu. Pe mine mă interesează dacă îmi intră banii în cont. Preşedintele Mureşan şi Răzvan Zamfir au fost corecţi cu mine. Am avut şi eu răbdare, am mai avut astfel de experienţe şi la Braşov, şi în Portugalia. Ei sunt oamenii cu care putem discuta, care vin la noi zilnic. Pe noi ne interesează dacă intră banii sau nu”, a spus Mario Felgueiras, potrivit stiridesport.ro.

El declară că deși zilele trecute au existat zvonuri precum că jucătorii CFR-ului nu ar mai dori să se prezinte la meciul de sâmbătă, când vor juca împotriva echipei Dinamo București, aceștia se vor prezenta totuși la meci și vor încerca să dea totul pe teren. „Au fost şi sunt probleme, încă de anul trecut. E un moment foarte complicat, dar toată lumea va da totul pentru o victorie cu Dinamo. Trebuie să continuăm cel puţin până în decembrie şi apoi vom vedea. Nu suntem fericiţi cu situaţia asta. Am vorbit cu colegii mei, au fost întodeauna profesionişti. Nu vrem să ne războim, să ne certăm. Până la urmă nu se pune problema să boicotăm partida. Vom încerca să dăm tot, cum am făcut-o şi până acum”, a declarat căpitanul echipei.


Sâmbătă, suporterii clubului CFR Cluj sunt așteptați să-și susțină echipa în meciul cu Dinamo București, în etapa a 12-a a Ligii 1 la fotbal, de la ora 21:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. Partida este anunțată ca fiind cu grad ridicat de risc, galeria Universității Cluj fiind înfrățită cu cea echipei oaspete.

abonare newsletter