Sport

Camelia Potec este în căutarea viitorilor campioni

Președinta Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, Camelia Potec, este în căutarea viitorilor performerilor la înot, motiv pentru care a lansat proiectul intitulat „Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni”.

În cadrul campaniei demarate de fosta campioană primii 24 de copii au fost premiați cu echipament sportiv de către Mercedes-Benz România și Lamonza. „Acești 24 de copiii de 9, 10 și 11 ani au fost selecționați în urma concursului organizat la București. Sper să fie doar prima ediție a acestui proiect. Cei mai buni copii beneficiază de cantonamente, în afară de pregătirea specifică făcută la cluburile de la care provin. Ei au posibilitatea să se pregătească alături de antrenori federali și de psihologi sportivi. Degeaba ai talent, degeaba de pregătești, dacă nu dorești de fapt să te dedici natației și să obții cele mai bune performanțe la categoria ta de vârstă. Apoi, vom afla de la copii cum se văd ei peste 10 ani și în ce măsură doresc să facă sport de performanță”, a declarat Camelia Potec.

Mihai Popa, director operațional la Stejarii Country Club, gazda evenimentului, a spus: „Ne bucurăm să putem găzdui pe cei mai talentați copiii din natație. Vreau să salut proiectul lansat de Camelia Potec. Sper ca cei mai mici sportivi să se simtă bine și să se pregătească pentru viitoarele competiții”.


Valeriu Zaharia, director de vânzări și marketing la Mercedes-Benz România, a menționat, la rândul său: „Este o bucurie să putem susține performanța în natația românească. Avem mai multe proiecte comune cu Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. Sperăm să găsim printre ei viitorii campioni de la concursurile internaționale”.

Cei 24 de copii au fost selecționați în urma primei ediții a concursului național de înot „Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni”, competiție care a avut loc la Stejarii Country Club din București, în perioada 19-20 iulie.


Participanții, băieți și fete, sunt membri ai unui club de înot, înregistrat la Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. Evenimentul a reunit 250 de participanți și s-a bucurat de susținerea unor nume reprezentative din lumea sportului, printre care Camelia Potec, Nadia Comăneci, Anca Pătrășcoiu, Carmen Bunaciu, Răzvan Florea.

Etichete: inot camelia potec
Ultimele Stiri
abonare newsletter