Sport

„U” Cluj i-a prezentat oficial pe Ogăraru și Groenendijk

Conducerea clubului Universitatea Cluj a comunicat astăzi, oficial, aducerea la club a antrenorului George Ogăraru și a directorului tehnic Alfons Groenendijk.

Potrivit comunicatului postat de clubul Universitatea Cluj pe site-ul oficial, conducerea clubului îi mulțumește lui Mihai Teja pentru munca depusă pe banca tehnică și pentru că a scăpat echipa de la retrogradare. „În fotbal, la fel ca în viaţă, vine şi momentul despărţirii de oameni dragi. Mihai Teja şi Universitatea Cluj şi-au încheiat colaborarea de comun acord. Îi mulţumim lui Mihai pentru pasiunea pe care a depus-o la Universitatea, pentru faptul că a crezut în această echipă şi a salvat-o de la retrogradare atunci când nimeni nu-i dădea nici o şansă. Cariera sa e abia la început, iar „U” e, cu siguranţă, doar primul capitol dintr-o aventură ce se anunţă a fi de succes.”

În același comunicat este prezentat noul antrenor al clubului, George Ogăraru, și a directorului tehnic, Alfons Groenendijk. „Avem plăcerea să vă anunţăm că banca tehnică va fi condusă, începând de azi, de George Ogăraru, din poziţia de antrenor principal, şi de Alfons Groenendijk, în calitate de director tehnic. Ogăraru va fi la prima sa experienţă în calitate de „principal”, după ce s-a şcolit la Ajax Amsterdam, una dintre cele mai puternice academii din lume. Omul cu 11 selecţii în echipa naţională, 44 de jocuri pentru Ajax, şi alte 200 în Liga I, va debuta la amicalul cu Şahtior Doneţk de duminică, de pe Cluj Arena (17:30).
În funcţia de director tehnic va fi instalat Alfons Groenendijk, ex-antrenor la Jong Ajax, şi care le-a mai pregătit în carieră pe Willem Tilburg şi Den Bosch, ambele echipe din prima ligă batavă. Olandezul în vârstă de 50 de ani a evoluat de-a lungul carierei de jucător pentru echipe precum Ajax Amsterdam, Manchester City, Sparta Roterdam sau FC Utrecht, de la ultima retrăgându-se din activitate în anul 2001.”

Ultimele Stiri
abonare newsletter