Sport

Claudiu Trîncă: „A convinge oamenii și firmele să se alăture echipei este foarte dificil”

Ediția 2014 a Memorialului „Elemer Tordai” la baschet masculin s-a desfășurat în perioada 28-30 august, la Sibiu. Echipa „U” Cluj a întâlnit la acest turneu amical echipele CSU Sibiu, BC Mureș și SCM U Craiova.

Managerul clubului, Claudiu Trîncă, a declarat că a fost un turneu bun și că deși în acest moment clubul are câțiva jucători aduși din țară, vrea să mai aducă încă 4-5 jucători care să întărească lotul.
„După o perioadă de pregătire în Cluj am participat la turneul de pregătire de la Sibiu. A fost un turneu foarte bun pentru a avea o viziune asupra nivelului la care ne aflăm în acest moment. Felicit jucătorii și staff-ul tehnic pentru muncă și devotament Pentru sezonul care va începe la începutul lunii octombrie mai avem nevoie de întăriri. Sunt sigur că fanii „U” Cluj au așteptări mari de la noi, sunt sigur că toata lumea vrea să avem un parcurs frumos și cu final fericit în Liga Națională. Ce pot să spun în acest moment este că avem câțiva jucători din țară veniți să întărească lotul și sperăm să confirme așteptările noastre. Pe de altă parte pentru a mai aduce încă 4-5 jucători care sunt imperios necesari pentru a aduce performanță la nivel de Ligă Națională avem nevoie de sprijin în continuare din partea CS Universitatea și din partea unor parteneri cu care în acest moment suntem la nivel de discuții”, a spus managerul.

Claudiu Trîncă se plânge de faptul că firmele din Cluj nu sunt deschise pentru a sponsoriza cluburile și că sprijinul cel mai mare vine de la fani.
„Munca depusă de la Turneul Final de promovare până în acest moment este una pot sa zic eroica. A convinge oamenii și firmele de decizie în Cluj să se alăture echipei este foarte dificil și sprijinul cel mai mare cred că va veni de la fanii „U” Cluj pe care îi rog să fie răbdători și să ni se alăture în număr cât mai mare la fiecare meci care îl vom avea acasă și de ce nu în deplasare. Următorul turneu de pregatire va fi la Mediaș în 12-13 septembrie”, a spus Claudiu Trîncă.


El totuși speră la parteneri care să susțină lotul pentru a crește performanța.
„Sper din tot sufletul ca munca depusă până acum să fie încununată și partenerii care vor veni să ne ajute să susținem lotul existent și aducerea jucătorilor care pot să ne aducă performanță pe parcursul acestui an competițional”, a declarat managerul clubului de baschet, potrivit paginii oficiale de facebook a clubului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter