Sport

Elton da Silva a semnat cu CFR. Rocha se pregătește și el

Elton da Silva e al optulea jucător transferat de CFR în această vară.

CFR nu se dezminte pe piața transferurilor. Trupa feroviară a anunțat achiziționarea lui Elton da Silva, jucător care vine liber de contract după ce i-a expirat angajamentul cu Pandurii. Brazilianul a efectuat ieri vizita medicală și s-a alăturat lotului condus de Vasile Miriuță. Mijlocașul central a strâns trei goluri în 17 partide bifate în tricoul gorjenilor în sezonul trecut. Fotbalistul de 24 de ani este fratele geamăn al fundașului Erico da Silva, fostul sportiv al Universității Cluj și actual jucător al Pandurilor.

Vine și Rocha

Campania de transferuri nu se va opri însă aici. Formația vișinie a bătut palma și cu Adi Rocha, fostul atacant al Stelei. Liber de contract după despărțirea de Gamba Osaka (Japonia), vârful de 28 de ani va semna în weekend cu gruparea clujeană. „Ştiu că Adi Rocha şi impresarul lui discută cu clubul nostru. Vom vedea în câteva zile dacă se va rezolva. Eu mi-l doresc la echipă, e un jucător bun, care ne poate ajuta foarte mult”, a declarat Miriuţă la sport.ro.


Au plecat 8, au venit tot 8

CFR i-a transferat  până acum pe Vâtcă (Viitorul), Larie (Viitorul), Simoes (Beira-Mar, Portugalia), Joao Paolo (Aves, Portugalia), Susic (Cottbus, Germania). De asemenea, feroviarii i-au prelungit contractul, până în 2016, și lui Ionuț Rada. În schimb, echipa ardeleană s-a despărțit de 8 jucători: Felice Piccolo, Rui Pedro, Maah, Djokovic, Chanturia, Batin, Ammari și căpitanul Ricardo Cadu, plecat la AEL Limassol (Cipru).

Jucătorii transferaţi de CFR

1. Mateo Susic (23 de ani, fundaș dreapta, ex-Cottbus)


2. Jaime Simoes (24 de ani, fundaș central, ex Beira-Mar)

3. Ionuț Larie (27 de ani, fundaș central, ex-Viitorul)


4. Elton Da Silva (24 de ani, mijlocaș central, Pandurii)

5. Joao Paulo (25 de ani, fundaș central, Desportivo Aves)


6. Cosmin Vâtcă (32 de ani, portar, ex Gaz Metan Mediaş)

7. Ionuţ Rada (31 de ani, a semnat prelungirea contractului)


8. Adi Rocha (28 de ani, atacant, Gamba Osaka)

Ultimele Stiri
abonare newsletter