Sport

Noutăți despre starea de sănătate a lui Schumacher. Germanul dă semne de luciditate!

Pilotul german a arătat primele semne că și-ar putea reveni din coma indusă.

"Michael face progrese... El are momente în care dă semne de luciditate şi de trezire. Suntem alături de el în această luptă lungă şi dificilă, împreună cu echipa de la spitalul din Grenoble şi suntem în continuare încrezători", a precizat purtătorul de cuvânt Sabine Kehm.

Cotidianul Bild scrie că, după 96 de zile de comă, Schumacher pare să reacţioneze la vocile pe care le aude în jurul său.


"Atunci când un pacient pare că se trezeşte din comă la auzul vocilor, este un semn pozitiv. Asta demonstrează că simţurile sale sunt intacte şi funcţionează", a declarat profesorul Joachim Rother, şef al departamentului de neurologice al spitalului din Hamburg, citat de Bild. "O reacţie este întotdeauna un semn pozitiv, cu condiţia să nu fie doar un reflex, care are loc fără implicare cerebrală", a adăugat Rother.

Michael Schumacher, în vârstă de 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul, aflat în faza de revenire progresivă din comă, la spitalul din Grenoble, a fost operat până acum de două ori la cap.

Ultimele Stiri
abonare newsletter