Sport

Tempestini Jr., evoluție modestă în prima etapă a Campionatului European de Raliuri

Simone Tempestini și Dorin Pulpea nu au adunat niciun punct în Austria, în prima etapă din Campionatul European de Raliuri.

Sursa foto: napocarallyacademy.ro Sursa foto: napocarallyacademy.ro

Început de an modest pentru echipajul clujean format din Simone Tempestini și Dorin Pulpea. Cei doi s-au întors fără puncte de la raliul din Austria, unul pe care nu îl vor uita curând.

După ce a abandonat în prima zi, Tempestini Jr. a luat startul în cea de-a doua zi la Super Rally, însă o mică greșeală pe speciala a patra i-a fost fatală pilotului italian. „Cu fiecare kilometru parcurs, suspensia se deteriora mai tare și atunci am decis să nu mai continuăm cursa. Chiar dacă am abandonat sunt mulțumit de informațiile acumulate aici și de ritmul avut pe probele pe care nu am avut probleme”, a declarat Simone Tempestini.


Participă la Rally Liepaja

Tânărul pilot poate să-și ia revanșa la Rally Liepaja (Letonia), etapa a doua din Campionatul European de Raliuri. „Am luat startul și în 2013 în Letonia, deci din punctul acesta de vedere am un avantaj. Este un raliu dificil, dar care mi-a plăcut mult. Sper că acolo nu vor mai apărea probleme și vom aduna primele puncte din 2014”, a subliniat Tempestini Jr.

Rally Liepaja, etapă inclusă anul trecut în premieră în ERC, se va desfășura în perioada 31 ianuarie – 2 februarie pe macadam și zăpadă. Etapa din Letonia este a doua care contează pentru trofeul ERC Ice Master, care se acordă pilotului cu cele mai multe puncte adunate în raliurile de iarnă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter