Sport

Tragedie! Un fost jucător și oficial al CFR Cluj a decedat după ce a făcut infarct la volan!

Vasile Moga (58 de ani) a decedat astăzi, în Bistrița, după ce a făcut infarct la volan. Fostul jucător și oficial al formației din Gruia a intrat cu autoturismul pe care îl conducea într-o țeavă de gaz.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa, Vasile Moga se afla la volanul autoturismului său VW Passat în zona Pieţei Decebal din Bistriţa.

În jurul orei 13.30, ceilalţi participanţi la trafic au constatat că maşina a ieşit de pe carosabil şi a lovit o ţeavă de gaz sub care a rămas blocată. Echipajele de urgenţă, sosite la faţa locului, au încercat să-l resusciteze timp de 45 de minute, dar fără succes. Vasile Moga decedase."A făcut infarct la volan. Nu a putut fi resuscitat. A fost acolo echipajul de Terapie Intensivă Mobilă", a dezvăluit Călin Ganea, medic la Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, conform Mediafax.


Vasile Moga s-a născut în 7 ianuarie 1955 la Apahida, la 13 ani debutând la echipa Someşul din localitate. A trecut apoi la CFR Cluj, fiind remarcat de antrenorul Constantin Rădulescu, şi a activat patru ani în Divizia A (1972-1976, aproximativ 100 de meciuri, 15 goluri), fiind selecţionat şi în echipa naţională de tineret a României.

Din 1976 a jucat pentru Gloria Bistriţa, unde a evoluat până în 1989, timp în care a fost selecţionat în lotul B al României.


Din 1989 a făcut parte din structura de conducere a ACF Gloria, până în 1991, când a revenit la CFR Cluj în calitate de preşedinte. S-a întorse la Gloria în 2006, ca director de marketing, în 2009 fiind numit director sportiv. În vara acestui an a rupt relaţia cu Gloria, club cu care era în proces pentru recuperarea sumelor restante din salarii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter