Sport

Peste 100 de jandarmi, mobilizați pentru meciul dintre CFR Cluj şi Astra Giurgiu

Peste 100 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele „F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca” şi „F.C. Astra Giurgiu”, care va avea loc mâine, începând cu ora 21.30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Peste 100 de jandarmi, mobilizați pentru meciul dintre CFR Cluj şi Astra Giurgiu Peste 100 de jandarmi, mobilizați pentru meciul dintre CFR Cluj şi Astra Giurgiu

Partida este caracterizată ca fiind cu grad de risc mediu, iar jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată a stadionului „Dr. Constantin Rădulescu.

Cinci suporteri ai echipei „F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca” au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion. În  cazul identificării în incinta arenei sportive aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadã de la unu la 2 ani, care se adaugã la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter