Sport

Piţurcă: Am ratat 4-5 ocazii mari

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat vineri seară, după victoria din meciul cu Andorra, scor 4-0, că "tricolorii" au avut posibilitatea de a se impune la o diferenţă mult mai mare, deoarece au ratat patru sau cinci ocazii mari.

"Ne-am dorit 7-8 goluri şi am avut această posibilitate, am ratat 4-5 ocazii mari. Acum aşteptăm jocul cu Estonia, trebuie să îl pregătim foarte bine, să câştigăm şi vom vedea ce se întâmplă la Istanbul. Turcia joacă împotriva Olandei. Olanda e o echipă foarte greu de învins. Nu mă miră rezultatul de 8-1 obţinut de Olanda", a spus Piţurcă la TVR1.
Atacantul Claudiu Keşeru a declarat, vineri seară că este încrezător în faptul că naţionala României va reuşi să acceadă la barajul de calificare pentru Cupa Mondială din 2014. "A fost un început de meci mai greu, dar am reuşit să marcăm înainte de pauză şi ne-am uşurat un pic munca. Mă bucur că am reuşit să marchez, e primul meci, primul gol, a fost un debut perfect pentru mine. Sunt sigur că vom învinge Estonia şi Olanda va trece de Turcia şi vom fi la baraj. Va fi greu", a declarat Keşeru.

Ultimele Stiri
abonare newsletter