Sport

Meciul lui Bute cu Pascal va avea loc pe 18 ianuarie

Jean Bedard, preşedintele Interbox, şi Lucian Bute au anunţat oficial că data propusă pentru meciul contra lui Jean Pascal este sâmbătă, 18 ianuarie 2014, lupta urmând să aibă loc la Centre Bell din Montreal, se arată într-un comunicat de presă.

Meciul va a fi transmis în direct de televiziunea HBO.

În situaţia în care Jean Pascal va fi indisponibil pentru aceasta dată, clubul Interbox îl va contacta pe boxerul canadian Adonis Stevenson pentru a lupta contra lui Lucian Bute, pentru titlul mondial la categoria semigrea, versiunea WBC, informează Mediafax.ro.


"Sunt pregătit să îl înfrunt pe Jean Pascal, dar în situaţia în care va declina, îmi voi concentra pregătirea pentru o întâlnire cu Adonis Stevenson. Sunt într-o formă excelentă, iar recuperarea pentru mâna la care am suferit operaţia, decurge foarte bine. Am început să lovesc sacul de pe 8 august, iar mâna reacţionează foarte bine. Nu am dureri şi sunt încrezator că totul va fi bine până la ora meciului!", a declarat Lucian Bute.

Lucian Bute a fost operat la 9 mai, la braţul stâng, meciul cu pugilistul canadian Jean Pascal, programat la 25 mai, fiind amânat.


Bute (31-1, 24 KO) a pierdut în mai 2012 centura IBF la supermijlocie şi a mai luptat într-un singur meci, cu rusul Denis Gracev în noiembrie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter