Sport

Obiectivul „U“ Mobitelco: baschet de calitate

Mircea Cristescu a anunțat că echipa de seniori nu va avea nici în acest an un obiectiv foarte clar, fiind în formare. Oficialul baschetbaliștilor a spus că obiectivele concrete sunt accederea în play-off-ul campionatului și în Final Four-ul Cupei României.

 „Obiectivul pentru 2014 este să jucăm un baschet de calitate. Echipa de seniori trebuie să fie un model și un vis pentru cei 500 de copii și juniori de la clubul nostru. Vrem să ajungem în play-off și în Final Four, iar în sezonul următor să ne batem la titlu“, a spus Cristescu.
„U“ Mobitelco se va reuni la începutul lunii august, iar în perioada 7-17 august va efectua un cantonament în Serbia. Cristescu a precizat că foarte probabil vor mai fi și alte stagii de pregătire, iar echipa de seniori va juca în jur de 10 partide amicale până la mijlocul lunii septembrie, când va începe sezonul 2013-14 al campionatului și Cupei României. Oficialul clujean a precizat că „U“ Mobitelco a fost invitată să participe în Euro Challenge Cup, dar a refuzat, deorece invitația a venit prea târziu.  

abonare newsletter