Sport

Mihai Popa, noul antrenor secund al U-BT Cluj: „Clubul a avut mereu un loc special în inima mea”

Mihai Popa este noul antrenor secund al U-Banca Transilvania.

Mihai Popa, noul antrenor secund al U-BT Cluj | Foto: United Hoops - Facebook Mihai Popa, noul antrenor secund al U-BT Cluj | Foto: United Hoops - Facebook

 

 


Mihai Popa este noul antrenor secund al U-BT Cluj, au transmis reprezentanţii echipei. 

 


„Mihai Popa se întoarce acasă, urmând a face parte din staff-ul tehnic al campioanei României. Originar din Cluj-Napoca, acesta a fost jucător al echipei noastre în perioada 2002-2007.  De-a lungul carierei de sportiv, Mihai a mai jucat la Elba Timișoara și Gaz Metan Mediaș. Ulterior, a devenit antrenor secund tot la Mediaș, în sezonul 2011-2012. Trei ani mai târziu a ajuns antrenor principal al formației medieșene, pe care a pregătit-o până în 2021, când a plecat la CSM Ploiești. Antrenorul s-a despărțit de prahoveni pe parcursul stagiunii precedente”, au declarat reprezentanţii U-BT Cluj. 

Potrivit echipei U-BT Cluj, Mihai Popa a făcut parte din staff-ul naționalei României la Campionatul European U20 de la Chemnitz, Divizia A.


„Pe de altă parte, Popa a făcut parte din staff-ul naționalei României la Campionatul European U20 de la Chemnitz, Divizia A. Atunci, naționala a fost condusă de pe bancă de către Mihai Silvășan. De asemenea, cei doi colaborează în prezent la reprezentativa de seniori a României. Mihai Popa va face parte din staff-ul lui Mihai Silvășan alături de Răzvan Cenean”, au declarat reprezentanţii U-BT Cluj.

„Clubul a avut mereu un loc special în inima mea”

Noul antrenor secund a declarat că U-BT Cluj a avut mereu un loc special în inima sa. 


„U-Banca Transilvania este un club care a avut mereu un loc special în inima mea. Sunt încântat de această oportunitate și mă bucură faptul că voi reveni la Cluj după 17 ani. Mulțumesc pentru încrederea acordată și îmi doresc să contribui din plin la îndeplinirea obiectivelor. Haide «U»!”, a declarat Mihai Popa. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj continuă în EuroCup pentru al treilea sezon consecutiv

Revenire spectaculoasă! Tudor Șomăcescu, primul transfer al verii făcut de U-BT Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter