Sport

Pronosticul lui Emil Boc legat de Campionatul European de Fotbal: „Cred că suntem din nou renăscuți în fotbalul european!”

Emil Boc a vorbit despre pronosticul său pentru Campionatul European de Fotbal. El a precizat că România a renăscut din nou în fotbalul european.

Pronosticul lui Emil Boc legat de Campionatul European de Fotbal | Foto: Andra BN - Facebook Pronosticul lui Emil Boc legat de Campionatul European de Fotbal | Foto: Andra BN - Facebook

 

 


Emil Boc a vorbit despre pronosticul său pentru Campionatul European de Fotbal. El a declarat că ar putea exista o finală între Franța și Spania și o semifinală între Anglia și Germania. 

 


„Eu merg pe o finală Franța-Spania și cu o semifinală între Anglia și Germania sau în semifinale și Anglia și Germania și cu o prezență bună a României dincolo de grupe, batem Ucraina, facem egal cu Belgia, și vedem ce ce rezultate avem nevoie în meciul cu Slovacia.  Cred în generația asta, Dennis Man, dar mai ales cred în geniul lui Ianis Hagi. Poate fi momentul lui de explozie, pentru că acest jucător încă n-a arătat ce potențial are, că e departe de a arăta fabulosul talent pe care-l are și capacitatea lui de a genera ceea ce tatăl său, acum 30 de ani, făcea în Statele Unite cu Generația de Aur. Acest talent care, repet, înseamnă talent și muncă și cât timp aceste lucruri merg mână-n mână, acest jucător va fi de neoprit și poate fi acest campionat european, momentul lui de explozie, de plecare în liga adevărată”, a declarat Emil Boc, la un post de radio local. 

„România a renăscut în fotbalul european”

Emil Boc a mai precizat că România a renăscut în fotbalul european. 


„Merg pe mâna României cu cel puțin 4 puncte și accedere în grupa următoare. Acolo depinde de astre de cum se aliniază și cum arată. Cred că suntem din nou renăscuți în fotbalul european. Hai România din toate punctele de vedere!”, a mai declarat Emil Boc. 

Prima apariție a României în Campionatul European de Fotbal va fi luni, 17 iunie, contra Ucrainei, de la ora 16:00.


Articol scris de Aurel-Constantin Bîrliba.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

România a anunţat lotul oficial pentru EURO 2024. Doi jucători de la CFR Cluj se află pe listă.

România va întâlni Ucraina la EURO 2024 și va debuta contra Lituaniei în Liga Națiunilor

abonare newsletter