Sport

Adam Mokoka și-a prelungit contractul cu U-BT Cluj-Napoca

Un jucător important pentru performanțele din sezonul precedent a ales să rămână la U-BT Cluj-Napoca. Adam Mokoka și-a prelungit contractul cu echipa campioană a României. 

Adam Mokoka și-a prelungit contractul cu echipa campioană a României| Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook Adam Mokoka și-a prelungit contractul cu echipa campioană a României| Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Un jucător important pentru performanțele din sezonul precedent a ales să rămână la U-Banca Transilvania! Adam Mokoka și-a prelungit contractul cu echipa campioană a României. 

 


Mokoka s-a integrat rapid în lotul condus de Mihai Silvășan și a evoluat în 33 de meciuri din Liga Națională. Astfel, fundașul a strâns statistici de 10.0 puncte, 3.3 recuperări, 2.1 pase decisive și un indice al eficienței de 10.9. 

Francezul a fost un pion important și în BKT EuroCup, acolo unde a acumulat 19 partide, bifând statistici de 7.9 puncte, 2.7 recuperări, 2.1 pase decisive și 0.7 intercepții. Cel mai bun joc al său a fost împotriva celor de la Buducnost, când a totalizat 16 puncte, 3 pase decisive, 2 recuperări și o intercepție, cu un indice al eficienței de 18. 


Originar din Paris, Adam va împlini luna viitoare 26 de ani. Acesta a sosit în toamnă la Cluj-Napoca, după ce a jucat anterior la BCM Gravelines-Dunkerque, Mega Bemax Belgrad, Chicago Bulls, Nanterre 92 sau Umana Reyer Veneția.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mihai Măciucă și-a prelungit contractul cu U-BT Cluj: „Voi continua să depun maximum de efort și să îmi aduc contribuția la succesul echipei”

Tradiția continuă. U-BT Cluj a făcut baie în Someș după ce a obținut titlul de campioană a României pentru al patrulea an consecutiv. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter