Sport

Neluţu Varga, patronul echipei CFR Cluj, a devenit tătic, la 53 de ani!

Patronul echipei CFR Cluj, Neluțu Varga, a devenit tată la 53 de ani.

Neluțu Varga, patronul echipei CFR Cluj/ Foto: captură TV Neluțu Varga, patronul echipei CFR Cluj/ Foto: captură TV

 

 


Patronul echipei CFR Cluj, Neluțu Varga, a devenit tată la 53 de ani.

 


Neluţu Varga este unul dintre cei mai discreţi patroni din fotbal. Patronul ardelenilor oferă declaraţii doar atunci când este cazul, iar acestea sunt legate de echipa de fotbal pe care o deţine, scrie as.ro

Potrivit sursei citate anterior, în vârstă de 53 de ani, patronul ardelenilor are o relaţie foarte frumoasă cu Andreea, care l-a făcut recent tătic.


Andreea activează în domeniul de beauty, ea postând pe contul ei de Instagram imagini cu diverse proceduri de înfrumuseţare.

În urmă cu doi ani, Neluţu Varga a avut mari probleme de sănătate. Patronul ardelenilor a suferit un AVC. El mărturisea că şi-a schimbat regimul alimentar după acel episod nefericit, peste care a trecut cu bine.


„Mă simt mult mai bine acum. Sunt încă în repaus și trebuie să am grijă la tratament. Interdicții? Am un regim alimentar mai strict. Fumez mai puțin, fără alcool, fără grăsimi, fără dulciuri. Doctorii mi-au recomandat și să nu mă mai enervez de la fotbal, nu voi mai pune totul la suflet”, declara Neluţu Varga pentru prosport.ro.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cu banii pe masă! Neluțu Varga a anunțat o primă record pentru CFR Cluj: „Sunt ferm convins că pot să-mi ia banii”.

CFR Cluj nu renunță la Philip Otele. Ce i-a transmis Neluțu Varga lui Gigi Becali?

Ultimele Stiri
abonare newsletter