Sport

„U” Cluj și-a aflat adversara din prima etapă a play-out-ului din Superliga

„U” Cluj și-a aflat adversara din prima etapă a play-out-ului din Superliga.

„U” Cluj și-a aflat adversara din prima etapă a play-out-ului din SuperLiga. Sursă foto: Facebook/ Universitatea Cluj „U” Cluj și-a aflat adversara din prima etapă a play-out-ului din SuperLiga. Sursă foto: Facebook/ Universitatea Cluj

 

 


„U” Cluj va întâlni pe 15 martie, în prima etapă a play-out-ului din SuperLiga, pe FC Botoșani, iar meciul se va juca pe Cluj Arena. 

Echipa atrenată de Ovidiu Sabău a fost prima sub linia play-off-ului,  fiind clasată pe locul 7 cu 42 de puncte, iar Farul Constanța s-a calificat la limită, terminând pe locul 6 cu 43 de puncte.


 

 


„U” Cluj va începe a doua fază a campionatului cu 21 de puncte, după înjumătățirea de la finalul sezonului regulat.  „Studenții” aveau nevoie de o victorie în ultima etapă jucată cu FC Voluntari, meciul încheindu-se 0-0. 

Echipa antrenată de Ovidiu Sabău a avut o posesie de 54%, 14 ocazii de gol și 4 șuturi pe poartă. FC Voluntari, pe de altă parte, a vut 46% posesie, 8 ocazii de gol și doar un singur șut pe poartă în cele 90 de minute de joc. 


În prima etapă din play-off, marea rivală a „studenților”, CFR Cluj, va juca cu Universitatea Craiova pe 16 martie, sâmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj a ratat calificarea în play-off. Sabău, după meciul încheiat 0-0 împotriva FC Voluntari: „Aveam nevoie de altă atitudine”.

abonare newsletter