Sport

Moment emoționant înaintea meciului dintre CFR Cluj și Dinamo București

Înaintea meciului dintre CFR Cluj și Dinamo București, de vineri seară, care s-a încheiat 4-0 pentru clujeni, cinci jucători de la echipa antrenată de Adrian Mutu au intrat pe teren cu tricouri diferite față de restul jucătorilor.

Moment emoționant înaintea meciului dintre CFR Cluj și Dinamo București. Captură ecran/ Facebook- Fotbal Club CFR 1907 CLUJ Moment emoționant înaintea meciului dintre CFR Cluj și Dinamo București. Captură ecran/ Facebook- Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

 

 


Vineri, 23 februarie, la meciul dintre CFR Cluj și Dinamo București, a avut loc un moment emoționant pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Înaintea începerii meciului, cinci jucători ai echipei antrenate de Adrian Mutu au intrat pe teren, purtând tricouri diferite față de echipamentul oficial de joc. 

Ei s-au aranjat astfel încât să formeze numărul 11.000. De asemenea, în minutul 11 al jocului, cei care au venit la meciul de fotbal au aplaudat simbolic, într-un gest de omagiu pentru cei aproximativ 11.000 de români care pierd anual lupta cu viața din cauza cancerului pulmonar. 


 

 


”Le mulțumim tuturor celor care au răspuns pozitiv acestei campanii și care au militat, pe această cale, pentru prevenirea acestei afecțiuni”, se arată în mesajul oficial transmis de către echipa de fotbal CFR Cluj. 

Momentul emoționant, care a avut loc  pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, a fost organizat de CFR Cluj, în parteneriat cu Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer (FABC). Totodată, mesajul transmis de echipa din Gruia face parte din proiectul ”GrijadePlămâni”, inițiat de MSD, FABC, Institutul Oncologic ”Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca, Institutul Oncologic ”Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” București, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie ”Dr Victor Babeș Timișoara și Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta”. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, victorie cu scorul de 4-0 împotriva echipei Dinamo București. Atmosferă incendiară în Gruia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter