Sport

CFR Cluj a reacționat după ce oficialii lui Dinamo s-au fotografiat cu trofeele ardelenilor: „Nu mi se pare deplasat”

Eugen Voicu, acționarul echipei Dinamo București, s-a fotografiat cu trofeele celor de la CFR Cluj. Cristi Balaj a reacționat la vederea acestor fotografii.

Eugen Voicu, acționarul echipei Dinamo București, s-a fotografiat cu trofeele celor de la CFR Cluj/ Foto: prosport.ro Eugen Voicu, acționarul echipei Dinamo București, s-a fotografiat cu trofeele celor de la CFR Cluj/ Foto: prosport.ro

 

 


La finalul partidei din Gruia dintre CFR și Dinamo București, Andrei Nicolescu a fost surprins în momentul în care îi făcea o fotografie lui Eugen Voicu alături de vitrina cu trofee a CFR-ului. 

 


Acest gest a fost comentat de Cristi Balaj, iar președintele ardelenilor a spus că nu vede nimic deplasat în acest sens.

„Nu mi se pare nimic deplasat. Plus că sunt oameni de fotbal. Nu văd nimic deplasat în a face acea poză. S-a întâmplat să fie și acest rezultat. E un context nefericit. Momentul probabil că nu a fost cel mai potrivit să apară această poză.


Nu din cauza asta au pierdut. Eu spun că nu ar trebui blamat, cum consider că nu e potrivit să vorbești despre arbitraj după un asemenea meci”, a declarat Cristi Balaj, potrivit PlaySport.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, victorie cu scorul de 4-0 împotriva echipei Dinamo București. Atmosferă incendiară în Gruia.

Lovitură pentru CFR Cluj! Adrian Mutu, probleme de lot înainte de meciul cu Dinamo București.

Ultimele Stiri
abonare newsletter