Sport

Lovitură pentru CFR Cluj! Adrian Mutu, probleme de lot înainte de meciul cu Dinamo București.

CFR Cluj a primit o veste proastă înaintea meciului cu Dinamo de vineri seară. Echipa din Gruia are probleme de lot.

Adrian Mutu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: CFR Cluj - Facebook Adrian Mutu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: CFR Cluj - Facebook

 

 


Adrian Mutu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a declarat joi, într-o conferință de presă, că meciul cu Dinamo va fi unul extrem de dificil, având în vedere forma bună a echipei din ultimele etape. 

 


„Ținând cont că sunt într-o formă bună, va fi un meci extrem de dificil. Au arătat că știu să joace fotbal, au jucători care fac diferența pe teren”, a spus Adrian Mutu. 

Întrebat de jurnaliști cum a fost săptămâna pentru echipa din Gruia, Mutu a precizat că s-au antrenat bine, dar din păcate au existat și câteva probleme medicale, mijlocașul Omar El Kaddouri fiind accidentat. 


Adrian Mutu: „Avem nevoie de puncte”

„El Kaddouri are întindere de gradul 1 și sperăm să între cât mai repede posibil pe teren. E un jucător în formă de care avem nevoie, din păcate, în meciul cu Dinamo, va trebui să jucăm fără el. Și Anton Kresic este sub tratament, în rest tot lotul este valid. Camora s-a antrenat bine, sperăm să avem șansa să-i oferim mâine minute de joc”, a mai spus antrenorul echipei CFR Cluj. 

De asemenea, Adrian Mutu a avut cuvinte de laudă la adresa celor de la Dinamo, precizând că s-ar bucura ca echipa să se salveze de la retrogradare. 


„Fotbalul românesc are nevoie de Dinamo. Ar fi bine să rămână în Liga 1. Anul trecut a fost șocant să o vezi retrogradând în Liga a 2-a, prima dată în istorie. Mă bucur că a revenit și sper să continue în Liga 1. Să nu uităm că Dinamo are o forță colectivă și sunt jucători în față care pot face diferența. Trebuie să fim atenți”, a mai afirmat Adrian Mutu. 

Întrebat dacă meciul cu Dinamo are vreo semnificație aparte pentru el, „Briliantul”  a spus că de fiecare dată, când joacă cu echipa care l-a lansat în fotbalul mare, este un meci special. 


„Mereu când jucăm împotriva lui Dinamo este un meci special. Eu îmi fac treaba pentru CFR Cluj și sper să câștigăm. Stăm bine, dar mereu există presiune: presiunea rezultatului. Trebuie să ținem aproape de Rapid și FCSB. Cu cât distanța este mai mică, atunci când intri în play-off, șansele la titlu cresc. În momentul acesta, FCSB și Rapid au primele șanse, fiind în avantaj. O să vedem ce se întâmplă în ultimele patru etape”, a mai comentat Adrian Mutu. 

Adrian Mutu: „Aștept fanii să fie lângă noi”

Antrenorul din Gruia a transmis, la finalul conferinței de presă, un mesaj pentru suporterii CFR-ului. 

„Aștept fanii noștri să fie lângă noi, iar pentru jucători, vreau continuitate în rezultate. Dinamo este o echipă periculoasă și trebuie să tratăm meciul foarte serios”, a conchis Adrian Mutu. 

Ultima victorie a celor de la Dinamo în Gruia a fost pe 6 mai 2017, iar echipa, în momentul de față, se află la coada clasamentului din Superliga. Meciul dintre CFR Cluj și Dinamo se va juca astăzi, 23 februarie, în Gruia, de la ora 20:00. 

Articol realizat de Andrei NARIȚA

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj - Dinamo București, meci în Gruia, vineri seară. Măsuri de ordine și posibile restricții de circulație.

Antrenorul echipei Dinamo București despre meciul contra CFR Cluj: „I-am analizat pe adversari, vom fi pregătiţi de acest meci”

Ultimele Stiri
abonare newsletter