Actualitate

CFR Cluj - Dinamo București, meci în Gruia, vineri seară. Măsuri de ordine și posibile restricții de circulație.

Dinamo Bucureşti întâlneşte formaţia CFR Cluj, vineri, de la ora 20:00, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca. Jandarmeria Cluj, măsuri de ordine și siguranță la meciul de fotbal CFR Cluj - Dinamo București

CFR Cluj - Dinamo București, meci în Gruia. Sursă foto: Facebook/ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ CFR Cluj - Dinamo București, meci în Gruia. Sursă foto: Facebook/ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

 

 


Jandarmii clujeni au anunțat o serie de măsuri de ordine și siguranță la meciul de vineri, 23 februarie, dintre CFR Cluj și Dinamo București. 

 


În acest sens, vor fi instituite dispozitive de ordine publică pentru supraveghere și monitorizare, descurajarea și prevenirea unor incidente sau acte de tulburare a ordinii publice, premergător, pe timpul și ulterior desfășurării partidei de fotbal. 

Aceste măsuri vizează locurile de adunare ale suporterilor, însoțirea și protecția lor pe timpul deplasării la stadion, supravegherea și temporizarea accesului în stadion, monitorizarea afluirii și defluirii participanților, precum și amplasarea unor rezerve de intervenție care să gestioneze eventuale incidente apărute pe timpul partidei de fotbal.


Pentru cei care vor merge la meci, accesul în stadion se realizează începând cu ora 18:00, iar suporterii ar trebui să vină din timp la porțile de acces, având în vedere restricțiile de circulație provizorii impuse în zonă. 

„În cadrul măsurilor de ordine și siguranță publică specifice desfășurării acestei partide de fotbal, în ziua de vineri, 23 februarie 2024, în intervalul orar 18:00 – 22:00, se pot aplica restricții de circulație (cu excepția mijloacelor de transport în comun), în zona stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” din municipiul Cluj - Napoca, pe următoarele străzi:


  • strada Romulus Vuia de la intersecția „7 Străzi” până la intersecția cu str. Buhuși;
  • strada Gruia de la intersecția „7 Străzi” până la intersecția cu str. 11 Octombrie;
  • strada 11 Octombrie”, se arată în comunicatul transmis de către Jandarmerie. 

Totodată, este interzisă introducerea sau afișarea de bannere sau alte mijloace de publicitate vizuală care incită la ură națională, rasială, la discriminări de orice fel. 

De asemenea, este interzisă desfacerea și comercializarea băuturilor alcoolice în zona apropiată stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” din municipiul Cluj–Napoca.


Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti întâlneşte formaţia CFR Cluj , vineri, de la ora 20:00, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, într-o partidă contând pentru etapa a 27-a a Superligii.

Articol realizat de Andrei NARIȚA

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Antrenorul echipei Dinamo București despre meciul contra CFR Cluj: „I-am analizat pe adversari, vom fi pregătiţi de acest meci”

Ultimele Stiri
abonare newsletter