Sport

Universitatea Cluj a început anul 2024 cu un rezultat pozitiv. „Dinozaurii” Chipciu și Nistor, decisivi în victoria clujenilor.

„U” Cluj, echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a trecut cu 2-1 de Hermannstadt și a urcat pe locul al șaselea în clasamentul Superligii.

„U” Cluj a început anul cu o victorie/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook „U” Cluj a început anul cu o victorie/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Universitatea Cluj a câștigat, sâmbătă, 20 ianuarie, primul meci oficial din 2024.

 


Cei de la FC Hermannstadt au fost ceva mai agresivi după revenirea de la vestiare, iar elevii lui Ioan Ovidiu Sabău au părut surprinși de abordarea echipei din Sibiu. Astfel, după minute bune în care Hermannstadt a avansat spre poarta clujeană, oaspeții au deschis scorul. Chipciu a lăsat mingea să îl depășească, Paraschiv a profitat și i-a centrat lui Murgia, care a înscris în poarta goală în minutul 62.

Căpitanul Universității a reacționat rapid și a restabilit egalitatea la scurt timp. Alexandru Chipciu a preluat un careu o centrare venită din gheata lui Vali Gheorghe și a șutat puternic, sub bară, fără șanse pentru Muțiu. 


Nistor a făcut lumină în jocul Universității cu o pasă superbă către Popa, iar atacantul a finalizat cu sânge rece. Reușita a fost inițial anulată pe motiv de offside, însă golul a fost validat după analiza VAR.

Meciul s-a încheiat 2-1 pentru „U” Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj joacă în primul meci oficial al anului. Ovidiu Sabău: „Cred că suntem pregătiți”

CFR și „U”, amendate de Comisia de Disciplină în urma Derby-ului Clujului. Amenda se ridică la peste 37.000 de lei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter