Sport

CFR Cluj a realizat al 5-lea transfer al iernii. Un atacant nigerian a ajuns la echipa din Gruia.

Cluburile de fotbal CFR 1907 Cluj şi Vaasan Palloseura au ajuns la un acord privind transferul atacantului Peter Michael la echipa din Gruia.

Cluburile de fotbal CFR 1907 Cluj şi Vaasan Palloseura au ajuns la un acord privind transferul atacantului Peter Michael la echipa din Gruia/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Cluburile de fotbal CFR 1907 Cluj şi Vaasan Palloseura au ajuns la un acord privind transferul atacantului Peter Michael la echipa din Gruia/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Cluburile de fotbal CFR 1907 Cluj şi Vaasan Palloseura au ajuns la un acord privind transferul atacantului Peter Michael la echipa din Gruia, a anunţat clubul, vineri seara, pe pagina sa de Facebook.

 


Atacantul nigerian în vârstă de 25 de ani a evoluat în Norvegia la echipe ca Valerenga, Skeid, Grorud, Oygarden şi Sogndal iar, din martie 2023, a jucat în prima ligă a Finlandei, la Vaasan Palloseura. În tricoul celor de la VSP, Michael a bifat 32 de partide în care a marcat 19 goluri şi a fost autorul a 7 pase decisive.

În cele 119 meciuri din carieră, Michael şi-a trecut numele pe tabelă de 45 de ori. Totodată, CFR Cluj l-a împrumutat pentru un an pe atacantul bosniac Luka Juricic la FC Pyunik Erevan, de unde venise la ardeleni.


CFR Cluj i-a mai transferat în această iarnă pe mijlocaşul marocan Omar El Kaddouri (PAOK Salonic), fundaşul ucrainean Alan Aussi (Ponferradina), fundaşul croat Petar Mamic (Zalgiris Vilnius) şi pe mijlocaşul ivorian Kader Keita (Sivasspor). Gruparea clujeană s-a mai despărţit de jucătorii Ziv Morgan şi Yevhen Konoplianka.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Luka Juričić a plecat de la CFR Cluj. Jucătorul a fost împrumutat la Pyunik Erevan.

CFR și „U”, amendate de Comisia de Disciplină în urma Derby-ului Clujului. Amenda se ridică la peste 37.000 de lei.

CFR Cluj, pregătită să-și joace șansa din play-off. Mandorlini: „E un nou început și m-aș bucura să fie unul important”

Ultimele Stiri
abonare newsletter