Sport

CFR Cluj anunță o nouă despărțire de un jucător. „Multă baftă la noua sa echipă!”

CFR Cluj anunță despărțirea de ghanezul Isaac Nortey, mijlocaj defensiv care va juca pentru FC Argeș.

O nouă schimbare la CFR Cluj. Echipa din Gruia se desparte de  Isaac Nortey/Foto:  Fotbal Club CFR 1907 CLUJ Facebook.com O nouă schimbare la CFR Cluj. Echipa din Gruia se desparte de Isaac Nortey/Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ Facebook.com

 

 


Echipa lui Andrea Mandorlini își modifică treptat componența, în contextul transferurilor și a contractelor reziliate anunțate în ultima perioadă de CFR Cluj

 


„Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Argeș au ajuns la un acord privind împrumutul mijlocașului Isaac Nortey pentru un an și jumătate.

Mult succes, Isaac Nortey!


Îi urăm, pe această cale, multă baftă la noua sa echipă!”, potrivit anunțului oficial făcut de CFR Cluj

Nortey (23 de ani), ajuns la CFR Cluj în vara anului trecut, a debutat pentru feroviari într-o partidă din Cupa României.


Nortey joacă în Europa din august 2020, când a fost cumpărat de danezii de la Naestved. A mai fost la letonii de la Daugavpils, iar din august 2021 a ajuns în Israel. Mai întâi la Maccabi Bnei Reineh, iar din ianuarie 2023 a fost la Hapoel Umm al-Fahm.

Mijlocajul defensiv Isaac Nortey urmează să facă vizita medicală și ulterior să semneze cu FC Argeș.


CITEȘTE ȘI: 
O nouă schimbare în Gruia. CFR Cluj a reziliat contractul cu fundașul israelian transferat în vara anului trecut. „Mulțumim, Ziv Morgan!”

Recent, CFR Cluj s-a despărțit de fundașul israelian Ziv Morgan, dar și de ucraineanul Yevgen Konoplianka

În același timp, echipa din Gruia a realizat deja trei transferuri - Petar Mamić, Omar El Kaddouri şi Alan Aussi au semnat cu CFR Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a reziliat contractul cu Ievhen Konoplianka. Jucătorul ucrainean a evoluat doar în patru partide alături de echipa din Gruia.

O nouă schimbare în Gruia. CFR Cluj a reziliat contractul cu fundașul israelian transferat în vara anului trecut. „Mulțumim, Ziv Morgan!”

CFR Cluj anunţă al treilea său transfer din această iarnă. „Bun venit, Petar Mamić!”

abonare newsletter