Sport

CFR Cluj a pierdut la limită primul amical din Spania. Echipa din Gruia a devenit vulnerabilă în repriza a doua.

CFR Cluj a pierdut, vineri, 12 ianuarie, amicalul contra Gent, echipă care se află pe locul 3 în Belgia.

CFR Cluj a pierdut primul amical din Spania/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook CFR Cluj a pierdut primul amical din Spania/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj se află în Spania, în cantonamentul din Oliva Nova. 

 


Echipa din Gruia a jucat, vineri, primul amical cu Gent, echipă situată pe locul 3 în Belgia. Clujenii au pierdut cu 1-2, goluri marcate de Deac (min.78 – penalty) respectiv Matias Fernandez-Pardo (min.56 și 64).

Potrivit gsp.ro, CFR Cluj s-a descurcat bine cu Gent în prima repriză. Este adevărat că nici belgienii nu i-au pus mari probleme. Situația s-a schimbat pe final, când adversarii clujenilor au irosit două bune ocazii. Sau altfel spus, portarul Sava s-a remarcat prin intervenții reușite.


În a doua repriză, CFR a devenit din ce în ce mai vulnerabilă. Mai ales pe flancul stâng al defensivei. Pe acolo s-a infiltrat Matias Fernandez-Pardo, care l-a învins pe Sava cu un șut la colț.

Același Matias Fernandez-Pardo a dublat apoi avantajul belgienilor (64), înainte ca Deac să reducă din handicap (78). Decarul clujenilor a transformat un penalty obținut de Otele, care a fost faultat în careu. Gent a mai avut o ocazie mare, pe final, dar a irosit-o și s-a terminat 1-2.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj anunţă al treilea său transfer din această iarnă. „Bun venit, Petar Mamić!”

O nouă schimbare în Gruia. CFR Cluj a reziliat contractul cu fundașul israelian transferat în vara anului trecut. „Mulțumim, Ziv Morgan!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter