Sport

U-BT Cluj, zi de meci în Liga Națională de baschet. Clujenii sunt neînvinși în campionat.

U-BT Cluj a plecat vineri spre Timișoara, în căutarea victoriei cu numărul 11 în actualul sezon al Ligii Naționale.

U-BT Cluj a plecat vineri spre Timișoara, în căutarea victoriei cu numărul 11 în actualul sezon al Ligii Naționale/ Foto: U-BT Cluj-Napoca -Facebook U-BT Cluj a plecat vineri spre Timișoara, în căutarea victoriei cu numărul 11 în actualul sezon al Ligii Naționale/ Foto: U-BT Cluj-Napoca -Facebook

 

 


U-Banca Transilvania a plecat vineri spre Timișoara, în căutarea victoriei cu numărul 11 în actualul sezon al Ligii Naționale. Confruntarea cu SCM MozzartBet Timișoara este programată sâmbătă, 16 decembrie, cu începere de la ora 18:00.

U-BT, neînvinsă în campionat

Trupa lui Mihai Silvășan este neînvinsă în campionat și are un moral ridicat înaintea întâlnirii din Sala „Constantin Jude”. 


Bănățenii sunt pe 6 în clasament, acumulând 5 rezultate pozitive și 5 înfrângeri. Echipa din Timișoara a pierdut ultima dată în fața Coronei Brașov cu scorul de 74-68. Anterior, gruparea antrenată de Dragan Petricevic a depășit-o pe Laguna București cu 101-68.

Din punct de vedere statistic, Nikola Gajic rămâne cel mai important jucător al adversarilor, cu medii de 15.1 puncte, 5.6 recuperări și 1.9 pase decisive. Se mai remarcă Igor Kesar, cu statistici de 13.7 puncte, 2.8 recuperări și 1.1 pase decisive.


În tur, U-Banca Transilvania a depășit-o pe SCM MozzartBet Timișoara cu scorul de 91-69.  Totodată, U-Banca Transilvania are o serie de 12 victorii consecutive în fața timișorenilor.

„Mergem la Timișoara cu gândul la victorie. Karel Guzman nu va evolua, l-am lăsat acasă să se recupereze și să fie apt pentru jocul cu Bourg. Trebuie să fim concentrați la Timișoara și să jucăm un baschet de calitate pentru a câștiga. Sperăm să nu avem accidentări și să putem pregăti cât mai bine partida din EuroCup”, a transmis Mihai Silvășan, antrenorul U-BT Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj-Napoca obține a opta victorie în EuroCup. Silvășan: „Avem șanse foarte bune să ne calificăm”

Cu tot lotul la dispoziție, U-BT Cluj caută o victorie în EuroCup în fața polonezilor de la Śląsk Wrocław

Ultimele Stiri
abonare newsletter