Sport

Novak Djokovic, învins de italianul Jannik Sinner la Turneul Campionilor

Sârbul Novak Djokovic, numărul unu mondial din tenisul profesionist masculin, a fost învins de italianul Jannik Sinner cu 7-5, 6-7 (5/7), 7-6 (7/2), marţi, la Turneul Campionilor de la Torino.

Italianul Jannik Sinner l-a învins pe Novak Djokovic la Turneul Campionilor (Torino)/Foto: Novak Djokovic Facebook.com Italianul Jannik Sinner l-a învins pe Novak Djokovic la Turneul Campionilor (Torino)/Foto: Novak Djokovic Facebook.com

 

 


Jucătorul italian în vârstă de 22 de ani a produs senzaţie, reuşind să-l învingă pentru prima oară în cariera sa pe Djokovic (36 ani), deţinătorul recordului de titluri de Mare Şlem (24), care a câştigat recent al 40-lea trofeu Masters 1.000, la turneul de Paris-Bercy.

 


Italianul a obţinut prima victorie Head2Head împotriva lui Djokovic. Meciul a durat trei ore şi nouă minute.

Djokovic venea după o victorie dificilă în faţa danezului Holger Rune, cu 7-6 (7/4), 6-7 (1/7), 6-3, în meciul său de debut la competiţia de la Torino. El este nevoit acum să-l învingă pe polonezul Hubert Hurkacz (locul 9 ATP), pentru a se califica în semifinale, în timp ce Jannik Sinner este tot mai aproape de calificarea în semifinalele turneului.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Simona Halep a fost suspendată PATRU ANI din tenis pentru dopaj intenționat

abonare newsletter