Sport

U-BT Cluj-Napoca primește vizita ultimei clasate din grupa A a Ligii Naționale, Laguna București

U-Banca Transilvania joacă, sâmbătă, la Sala Sporturilor „Horia Demian” un meci cu ultima clasată din grupa A, Laguna București.

U-Banca Transilvania joacă, sâmbătă, la Sala Sporturilor „Horia Demian” un meci cu ultima clasată din grupa A, Laguna București/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook U-Banca Transilvania joacă, sâmbătă, la Sala Sporturilor „Horia Demian” un meci cu ultima clasată din grupa A, Laguna București/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Echipa lui Mihai Silvășan are moralul ridicat, după o nouă victorie răsunătoare în BKT EuroCup. Jucătorii noștri au trecut de Ratiopharm Ulm și au ajuns la 5 succese stagionale. Pe de altă parte, în campionat suntem lideri, acumulând 6 rezultate pozitive din tot atâtea posibile. Ultima dată am învins-o în deplasare pe CSM Galați. 

 


Pe clujeni îi așteaptă un meci în care pornesc ca favoriți, însă va fi important să păstreze un nivel al intensității ridicat. Laguna București a pierdut toate confruntările desfășurate până acum. În etapa precedentă, trupa din capitală a fost depășită de Corona Brașov cu 72-68. 

Antrenată de sârbul Milan Minic, Laguna este o formație relativ nouă pe prima scenă a baschetului românesc, dar cu tradiție la nivel juvenil. Pe lângă jucătorii români, majoritatea tineri, în lot se regăsesc doi americani, un francez, un sârb și un croat. Cel mai bun marcator este Thomas Smallwood, care se evidențiază cu medii de 17.3 puncte și 7.3 recuperări.


După întâlnirea cu Laguna, U-Banca Transilvania se va pregăti pentru deplasarea la Trento. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj, o nouă VICTORIE în EuroCup

U-BT Cluj-Napoca, o nouă victorie în campionat, împotriva CSM Galați

abonare newsletter