Sport

Alex Chipciu de la „U” Cluj a aflat de amendă și dă în judecată Steaua. Ce motiv a invocat?

Jucătorul Alex Chipciu a fost sancționat de Comisia de Disciplină a FRF cu o amendă de 5.000 de lei în urma jignirilor aduse la adresa fanilor Stelei.

Jucătorul de fotbal Alex Chipciu/ Foto: Alexandru Chipciu - Facebook Jucătorul de fotbal Alex Chipciu/ Foto: Alexandru Chipciu - Facebook

 

 


Alex Chipciu, jucătorul echipei „U” Cluj, a fost amendat pentru declarațiile despre CSA Steaua date la finalul meciului direct, din Cupa României.

 


Jucătorul a avut un discurs extrem de dur la adresa CSA Steaua, după victoria ardelenilor din grupele Cupei României, aceasta după ce a fost huiduit din plin de galeria Stelei în timpul partidei și numit „sclavul lui Becali”

CSA Steaua l-a reclamat pe mijlocașul lui „U” Cluj și, la o lună de la declaraţiile jignitoare, Comisia de Disciplină a judecat speța.


„Admite sesizarea formulată de reclamantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua. În temeiul art. 52/2/a din RD cu aplicarea art. 12, 14 Bis și 15 din RD, pârâtul Alexandru Chipciu se sancționează cu Avertisment și penalitate sportivă de 5000 lei”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal.

„Dacă asta e Steaua, am luat-o razna, să îmi bag piciorul! Dacă eram copil, nu mai țineam cu Steaua. Dacă asta e Steaua, Doamne!.. Cum Steaua? Cu echipamentul ăla «fake» (fals, în limba engleză - n.red.)? Bătaie de joc în țara asta!”, a spus Chipciu înainte de startul conferinței, când probabil credea că nu e înregistrat, a transmis gsp.ro la finalul lunii septembrie.


„A fost un meci fără istoric, iar diferenţa dintre Liga 1 şi Liga a 2-a mi se pare mult mai mare decât în anii trecuţi. Nu pot să spun că am făcut un meci foarte bun noi acum. Bine că am câştigat, asta e”, a mai declarat Alex Chipciu. 

Chipciu dă în judecată Steaua

Fotbalistul cu 47 de selecții în naționala României vrea să dea în judecată clubul roș-albastru, aducând în prim plan scandările pe care fanii din Ghencea le-au adresat la adresa acestuia. Chipciu a fost înjurat de ultrașii echipei Steaua. „Sclavul lui Gigi!” și „Chipciu, tu la Steaua nu ai jucat!” s-a scandat din peluza roș-albastră.


Contactat de gsp.ro, Alexandru Chipciu nu a dorit să comenteze decizia luată luni de Comisia de Etică, prin care a fost sancționat cu 5.000 de lei, dar a confirmat că va acționa în instanță CSA Steaua. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Chipciu, atac dur la adresa „militarilor”: „Dacă asta e Steaua, am luat-o razna! Cum să fie cu echipamentul ăla fake și jucătorii ăștia”

Alex Chipciu a fost amendat pentru declarațiile „acide” la adresa echipei Steaua. Decizia Comisiei de Disciplină.

abonare newsletter