Sport

Ioan Ovidiu Sabău a fost ales „Antrenorul lunii octombrie”, iar Dan Nistor „Jucătorul lunii”

Ioan Ovidiu Sabău și Dan Nistor au fost cei mai buni în luna octombrie și și-au adjudecat trofeele pentru performanțele reușite în ultima lună.

Ovidiu Sabău și Dan Nistor/ Foto: FC Universitatea Cluj – Facebook Ovidiu Sabău și Dan Nistor/ Foto: FC Universitatea Cluj – Facebook

 

 


Ioan Ovidiu Sabău și Dan Nistor au fost cei mai buni în luna octombrie și au primit trofeele pentru performanțele reușite în ultima lună. 

 


„Ioan Ovidiu Sabău a fost ales antrenorul lunii octombrie, iar Dan Nistor cel mai bun jucător al lunii octombrie în ancheta organizată de către Gazeta Sporturilor – GSP”, au transmis cei de la Universitatea Cluj.

Ovidiu Sabău a fost desemnat „Antrenorul lunii”, iar Dan Nistor „Jucătorul lunii” în ancheta organizată de Gazeta Sporturilor.


În urma voturilor, „Jucătorul lunii” a fost ales Dan Nistor. Jucătorul are un tur de sezon perfect în tricoul clujenilor, cu 8 reuşite şi 5 pase decisive, dintre care 3 goluri şi 3 assist-uri în octombrie, lună în care „U” Cluj a intrat în lupta pentru un loc în play-off.

Revenirea lui Ioan Ovidiu Sabău pe banca tehnică a Universității Cluj a produs şocul de care echipa avea nevoie. Astfel, „U” a părăsit zona periculoasă şi a ajuns la doar un punct de play-off. 


Cum se votează „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ioan Ovidiu Sabău, vizibil dezamăgit după „U” - CFR Cluj 1-1: „Aș fi vrut să câștigăm”

Dan Nistor a adus victoria echipei „U” Cluj contra Sepsi. Sabău: „A fost un meci tactic”

abonare newsletter