Sport

Dan Nistor a adus victoria echipei „U” Cluj contra Sepsi. Sabău: „A fost un meci tactic”

Universitatea Cluj a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, pe Cluj Arena, în ultimul meci din etapa a 12-a a Superligii de fotbal.

Universitatea Cluj a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, pe Cluj Arena/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Universitatea Cluj a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, pe Cluj Arena/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Unicul gol al partidei a fost marcat de Dan Nistor (82 - penalty), după ce tot el fusese faultat de Bogdan Oteliţă.

 


Fiecare echipă a avut câte o bară, gazdele prin Robert Silaghi (34), iar covăsnenii prin Gabriel Debeljuh (75).

CITEȘTE ȘI:
A murit Paul Grăjdeanu, fost jucător al „U” Cluj în finala Cupei câștigată din 1965: „Echipa din ceruri e tot mai valoroasă!”

Pentru Ioan Ovidiu Sabău, a fost a 250-a partidă ca antrenor pe prima scenă, antrenorul Universităţii având în palmares 96 de victorii, 63 de remize şi 91 de înfrângeri.


Sepsi OSK a suferit a cincea înfrângere consecutivă în campionat, dintre care patru în deplasare. „U” Cluj este neînvinsă de patru etape, în care are două victorii şi două egaluri.

Sabău: „Dacă vom continua așa sunt sigur că vom face o echipă bună”

La finalul partidei, Ioan Ovidiu Sabău s-a declarat mulțumit de rezultatul final, dar și de prestația elevilor săi.


„A fost un meci tactic, cele trei puncte erau cele mai importante, e meritul echipei și jucătorilor. Mă bucur foarte mult că jucătorii care au avut probleme au intrat, mă bucur pentru ei. Vom deveni o echipă competitivă, o echipă frumoasă. 
Nu e ușor pentru că și Sepsi avea nevoie de victorie și este o echipă agresivă. Este o victorie și am doar cuvinte de laudă pentru jucătorii mei. Dacă vom continua așa sunt sigur că vom face o echipă bună.  Mai avem de făcut unele retușuri, mai trebuie să verticalizăm, dar sunt niște lucruri pe care putem să le antrenăm. 
E normal că suntem aici (la doar un punct de play-off - n.red.) pentru că avem jucători cu valoare. Avem tineri buni și jucători cu experiență care s-au implicat. Aproape toți se simt ca într-o familie aici. Totul îl facem împreună, eu îi consider ca niște prieteni, fac parte din această echipă și depindem unii de ceilalți”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj a adus un nou jucător în lotul echipei. Atacantul olandez Elvis Manu, transferat de la o echipă din Bulgaria

Meci spectaculos în Cupa României. „U” Cluj a bătut Steaua București cu scorul de 3-1

abonare newsletter