Sport

Imre Biro, fostul jucător al „U” Cluj, s-a stins din viață, la 65 de ani. „Universitatea Cluj este alături de familia îndurerată”

Fostul jucător al Universității Cluj, Imre Biro, s-a stins din viață, duminică, la vârsta de 65 de ani.

Fostul jucător al Universității Cluj, Imre Biro s-a stins din viață, duminică, la 65 de ani/Foto: pixabay.com Fostul jucător al Universității Cluj, Imre Biro s-a stins din viață, duminică, la 65 de ani/Foto: pixabay.com

 

 


Imre Biro (17 aprilie 1958), care a marcat mai multe goluri pentru echipa națională și a îmbrăcat tricoul „studenților” clujeni în perioada ’85-’90, a murit la vârsta de 65 de ani. 

 


Echipa clujeană este alături de familia fotbalistului, căreia i-a adresat un mesaj de condoleanțe în aceste clipe grele. 

„Imre Biro a îmbrăcat tricoul echipei noastre între 1985 și 1990, având 141 de apariții în alb-negru și 34 de goluri marcate.


În aceste momente dificile, FC Universitatea Cluj este alături de familia îndurerată și de cei apropiați.

Dumnezeu să îl odihnească în pace”, au notat cei de la „U” Cluj. 


Imre Biro a debutat în lotul echipei naționale a României în octombrie 1978, într-un meci cu echipa națională de fotbal a Poloniei. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

A murit Paul Grăjdeanu, fost jucător al „U” Cluj în finala Cupei câștigată din 1965: „Echipa din ceruri e tot mai valoroasă!”

abonare newsletter