Sport

CFR Cluj, ținută în șah de nou promovata Oțelul Galați. Mandorlini: „Nu am făcut o seară bună”

CFR Cluj a fost ţinută în şah de Oţelul Galaţi, scor 0-0, luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 13-a a Superligii.

CFR Cluj a remizat pe teren propriu/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook CFR Cluj a remizat pe teren propriu/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj a fost ţinută în şah de Oţelul Galaţi, scor 0-0, luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 13-a a Superligii de fotbal.

 

Cele două echipe şi-au creat puţine ocazii autentice de gol, anihilându-se reciproc.


Oţelul rămâne campioana egalurilor, acesta fiind al nouălea din acest campionat. Gălăţenii sunt neînvinşi în deplasare, cu o victorie şi cinci egaluri.

CFR Cluj e neînvinsă de patru etape, în care are două victorii şi două egaluri.


Andrea Mandorlini: „L-am schimbat pe Bîrligea”

Andrea Mandorlini, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat la finalul meciului că nu este mulțumit de rezultat, însă consideră că este un punct bun, în contextul în care ardelenii se chinuie cu accidentările.

Acesta este și motivul pentru care tehnicianul italian l-a înlocuit pe Bîrligea la pauză. Atacantul ardelenilor a simțit dureri musculare, iar Mandorlini l-a trimis pe teren pe Filip, pentru a nu risca o accidentare gravă.


„Nu sunt mulțumit de acest rezultat, ne doream să câștigăm. Nu am făcut o seară bună. Niciuna dintre primele echipe nu au reușit să câștige. Am avut ocazii importante cu o echipă care s-a închis bine, dar luăm acest punct ca atare.
Din păcate, am avut acea problemă, a trebuit să îl schimbăm pe Bîrligea din cauza unei probleme musculare. Sava nu a avut intervenții foarte importante. Am reușit să ne creăm anumite șanse, dar nu am reușit să înscriem.
Diferența o fac cele trei puncte pierdute la București, dar e inutil să ne mai gândim acolo. Azi am avut mai multe șanse de a marca contra unei echipe care nu joacă cel mai frumos fotbal. Cred ca puteam face mai mult în seara asta.
Camora nu este încă bine, poate îl vom recupera pentru meciul cu Farul. După 20 de minute, Bîrligea se ținea de bicepsul femural și am decis să nu riscăm. Avem mulți jucători accidentați, dar trebuie să reușim împreună”, a spus Andrea Mandorlini la finalul meciului.

Dorinel Munteanu: „Am câștigat un punct meritat”

Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului Galați a-a declarat mulțumit de rezultat și a apreciat modul în care a fost primit de ardeleni în jocul de luni seara, însă le-a „bătut obrazul” foștilor oficiali ai clubului din Gruia. 


„Am câștigat un punct meritat. Am știut ce adversar avem în față. Nu am pierdut, am făcut o partidă exactă. Nu știu dacă adversarii au fost periculoși, noi ne-am creat ocazii. Un punct este mai mult decât meritat.
E greu cu cea mai bună apărare. Nu am făcut antijoc. Jucătorii noștri au făcut o partidă exactă. Azi nu s-a văzut diferența. Sunt mulțumit pentru un punct câștigat.
Acest punct va fi și mai important dacă vom câștiga și meciul de acasă cu Hermannstadt. Mulțumesc actualei conduceri (pentru modul în care a fost primit în Gruia – n.red.). M-a emoționat. Toată lumea știe ce am făcut pentru CFR. Vechea conducere nu a știut”, a spus Dorinel Munteanu, la finalul meciului cu CFR Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

A murit Nea Sandu, care și-a dedicat viața clubului CFR Cluj! „Jucător, conducător, antrenor, prieten! Vei fi mereu alături de noi”

Dorinel Munteanu, antrenorul nou promovatei Oțelul Galați, amenință CFR-ul: „Va avea un meci foarte greu cu noi”

abonare newsletter