Sport

CFR Cluj se întâlnește cu Oțelul Galați după 8 ani de pauză. Antrenorul gălățenilor „pune tunurile” pe fosta campioană a României

CFR Cluj și Oțelul Galați se întâlnesc luni seară în etapa cu numărul 13 din SuperLigă. Antrenorul gălățenilor le-a reproșat clujenilor faptul că arbitri mereu au fost de partea lor la meciurile de pe teren propriu.

Ciprian Deac, căpitanul echipei CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Ciprian Deac, căpitanul echipei CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj, cea mai bună formație a ultimilor ani din România, va primi pe teren propriu vizita celor de la Oțelul Galați, echipă nou-promovată, care are un parcurs onorabil în acest sezon.

 


Partida se va disputa pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, începând cu ora 21:00.

CITEȘTE ȘI:
A murit Nea Sandu, care și-a dedicat viața clubului CFR Cluj! „Jucător, conducător, antrenor, prieten! Vei fi mereu alături de noi”

Andrea Mandorlini a ținut să își laude adversarii, dar și pe Dorinel Munteanu, însă e convins că elevii săi vor face un meci bun.  


„Îmi doresc să facem un meci bun pentru Sandu Matei, era una dintre persoanele care ținea mult la acest club. Vom vedea cum suntem după pauză, încă avem jucători accidentați, pe care nu i-am recuperat. E o echipă care în urmă cu mulți ani a fost campioana României, știu că Dorinel Munteanu e un antrenor foarte bun.
Oțelul a făcut un sezon bun, dar noi suntem CFR Cluj și vom da totul pentru a câștiga. Știm că va fi un meci dificil, dar așa va fi și pentru ei”, a declarat antrenorul formației din Gruia.

Antrenorul gălățenilor „pune tunurile” pe CFR Cluj

Înainte de partida dintre CFR și Oțelul, Dorinel Munteanu le-a reproșat clujenilor faptul că arbitri mereu au fost de partea lor la meciurile de pe teren propriu.


Antrenorul a punctat existența sistemului VAR și a transmis că nu se teme de posibilele erori ale arbitrilor.

„Am așteptări mari de la echipa mea. Despre adversar nu trebuie să vorbim prea mult, în ultimii 6 ani a dominat campionatul, au câștigat 5 titluri. Dar asta nu ne împiedică să avem încredere în noi. Mergem cu speranță că putem obține punct sau puncte. Pentru asta trebuie să fim pregătiți din puncte de vedere fizic și mental. Trebuie să existe spirit de echipă, îmi doresc să fim în obiectiv, adică locurile 1-6, iar pentru asta ne trebuie puncte. Sper că pauza aceasta ne-a trezit puțin pentru că nu trebuia să pierdem meciul cu Farul. Nu e niciun meci special, am mai jucat cu CFR de multe ori. Am și câștigat, am mai și pierdut.
Sigur că acele momente de la începutul carierei mele au fost frumoase, am avut sprijin, am făcut tot ce am putut pentru CFR atunci, dar acum sunt total implicat la Oțelul Galați. Avem câteva absențe, Neagu nu va face deplasarea, Yabre a fost accidentat, Gaitan s-a reaccidentat, are niște probleme la genunchi, Panait a fost operat, dar am la dispoziție un lot de 23 care va face deplasarea la Cluj și mă bazez pe ei foarte mult.
Nu mă tem de presiunile puse pe arbitraj, există și VAR. Sigur că CFR a avut ceva avantaje pe teren propriu cu arbitrajele, dar nu cred că arbitrul va decide meciul mâine (luni, 23 octombrie – n.red.). Consider că jucătorii vor fi principalii actori”, a declarat Dorinel Munteanu


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dorinel Munteanu, antrenorul nou promovatei Oțelul Galați, amenință CFR-ul: „Va avea un meci foarte greu cu noi”

Lotul echipei CFR Cluj continuă să se schimbe. Un jucător în vârstă de 18 ani a ajuns în Gruia

Ultimele Stiri
abonare newsletter