Sport

Ovidiu Sabău nu se teme de meciul contra Farului Constanța, deși are probleme de lot: „Și eu am jucători de calitate”

Universitatea Cluj va întâlni sâmbătă, 21 octombrie, echipa Farul Constanța. Antrenorul clujenilor nu se teme de confruntarea cu echipa lui Hagi, deși există probleme de lot.

Ovidiu Sabău în timpul conferinței de presă din 25 august 2023/ Foto: captură ecran video FC Universitatea Cluj - YouTube Ovidiu Sabău în timpul conferinței de presă din 25 august 2023/ Foto: captură ecran video FC Universitatea Cluj - YouTube

 

 


„U” Cluj va juca, sâmbătă, contra echipei Farului Constanța.

 


Ovidiu Sabău, antrenorul „șepcilor roșii” spune că nu are motive să se teamă de Farul pentru că dispune și el de jucători de valoare.

 „Farul este o echipă bine antrenată de Hagi, cu niște principii de joc, destul de omogenă și jucători care dacă sunt lăsați și au spații e greu să îi blochezi, mai ales că îl au și pe Budescu, acel jucător care în unele momente poate să inventeze un șut o pasă, un jucător care are calitate pentru campionatul nostru. Este clar că nu va fi ușor, dar în același timp sunt conștient că și eu am jucători de calitate, jucători foarte valoroși. Iar la astfel de jocuri nu se pune problema să fim timizi”, a declarat Sabău, în cadrul unei conferințe de presă.


„U” Cluj, probleme de lot

„U” Cluj a pierdut doi jucători din cauza accidentărilor. Cea mai importantă absență este cea a lui Vătăjelu.

„E o pierdere importantă, mai ales că a început să aibă ritm, să aibă încredere în el. Din păcate a venit această accidentare destul de urâtă și probabil două săptămâni nu o să-l pot folosi (…) Fossati s-a accidentat. De ce mi-a fost teamă nu am scăpat. Așa se întâmplă cu jucătorii care au stat fără să se antreneze, fără să joace pentru o perioadă destul de lungă. Manu e undeva la 50%. Mai are nevoie de vreo două săptămâni”, a declarat Ovidiu Sabău.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Radoslav Dimitrov, out de la „U” Cluj în mijlocul sezonului. Jucătorul a venit doar în această vară la echipă

A murit Paul Grăjdeanu, fost jucător al „U” Cluj în finala Cupei câștigată din 1965: „Echipa din ceruri e tot mai valoroasă!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter