Sport

Suporterii UTA Arad, atac dur la „U” Cluj: „Cum să vă credeți smărdoi, când și la voi în oraș sunteți pe locul 2?”

Suporterii UTA Arad au afișat mesaje dure la meciul cu Universitatea „U” Cluj de vineri, care a fost câștigat de „studenți”.

Unul dintre mesajele suporterilor UTA Arad către U Cluj / Foto: Adrian Lulas Unul dintre mesajele suporterilor UTA Arad către U Cluj / Foto: Adrian Lulas

 

 


Suporterii UTA Arad au afișat mesaje dure către „U” Cluj și galeria acestora la meciul de vineri. 

 


Printre mesajele afișate de fanii UAT Arad se numără:
- „Cum să vă credeți smărdoi, când și la voi în oraș sunteți pe locul doi?”
- „Ați masacrat două limbi de circulație internațională, cu mesajele voastre de la semifinală”
- „Sute de «studenți» în deplasare... câți și-au trecut corigențele oare?”
- „«Nu mulți da' destui» v-au alergat prin centrul Aradului”

Cu toate acestea, se pare că cei de la Arad au fost „tari” doar la mesaje. Meciul a fost câștigat de Universitatea „U”  Cluj.


1-0 pentru Cluj

Universitatea Cluj a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 1-0 (0-0), vineri, în deplasare, într-o partidă din etapa a noua a Superligii de fotbal. Unicul gol al partidei a fost reuşit de Daniel Popa (71), după un şut al lui Gabriel Simion respins de portarul Florin Iacob.

„U” Cluj a jucat din min. 80 în zece oameni, după ce Alexandru Cîmpanu, aflat la meciul său de debut pentru „şepcile roşii”, a fost eliminat din cauza faptului că l-a scuipat pe Denis Dumitraşcu, relatează agerpres.ro.  Gazdele au avut ocazii bune prin Cătălin Carp (21) şi Claudiu Micovschi (60), în timp ce ''U'' a ratat prin Ovidiu Bic (45), portarul, Iacob respingând în bară.


„U” venea după cinci meciuri fără victorie în Superligă, trei egaluri şi două eşecuri. Ambele victorii ale clujenilor au venit în deplasare în acest sezon. „U” nu o mai învinsese pe UTA în deplasare în prima ligă din 26 noiembrie 1994, când câştiga cu 2-0.

Cele două echipe s-au întâlnit de 66 de ori în principala competiţie internă, de 31 de ori s-au impus arădenii, de 22 de ori a câştigat „U”, iar alte 13 partide s-au terminat la egalitate. În meciurile de la Arad bilanţul este, potrivit LPF, de 34 de meciuri, 23 victorii UTA, 7 remize, 4 succese „U” Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc se roagă pentru victoria lui „U” Cluj contra UTA Arad: „Doamne ajută”

Tragerea la sorți pentru grupele Cupei României. Cine sunt posibilii adversari pentru „U” și CFR

Ultimele Stiri
abonare newsletter